Obavijesti

Sport

Komentari 54

'Ima snage za Škote i ne bojim se novih napadača u Bayernu'

'Ima snage za Škote i ne bojim se novih napadača u Bayernu'
6

'Imamo mnogo igrača koji jedva čekaju svoju prigodu. Bilo bi bolje da su oni tu, ali tko god igrao bit će na razini. Iskreno ne vjerujem da Škoti dolaze ovdje predati se'

VIDEO

Hoćete iskreno? Jedva čekam utakmicu! Naravno da imam snage, a i dobro sam raspoložen. Sezona je bila teška, ali i uspješna. O umoru nemam što govoriti jer ga uopće ne osjećam, rekao je na press konferenciji Mario Mandžukić, europski prvak s Bayernom.

- Postajem na neki način svjestan što sam ove godine napravio. Bila je to fenomenalna sezona, ruku na srce to nitko i nije očekivao - priča Mandžo:

- Opet, nakon svega lijepo je biti u Hrvatskoj, doma. Mnogi me pitaju hoću li opet zabiti. Ja se time nikad ne zamaram, ako bude prigode zabit ću. No, pobjedu ću slaviti sigurno.

Ne brine ga rasplet ostalih utakmica u skupini...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pitaju me što mislim o istovremenom dvoboju Belgije i Srbije u Bruxellesu. Ne mislim ništa.

A osjeća li veću odgovornost u reprezentaciji otkad je takva "faca"?

- Ne,za reprezentaciju uvijek osjećam najveću odgovornost, nema tu nikakve razlike, ni prije niti sada.

Ne strahuje od mogućeg kiksa zbog izostanka Modrića i Ćorluke.

- Imamo mnogo igrača koji jedva čekaju svoju prigodu. Bilo bi bolje da su oni tu, ali tko god igrao bit će na razini. Iskreno ne vjerujem da Škoti dolaze ovdje predati se. Nema takve momčadi na svijetu!

Pričao je tako Mandžo i o nezaboravnim dočeku europskih prvaka u Münchenu, o Guardioli koji "sigurno može još i unaprijediti igru Bayerna", da bi zaključio:

- Ne bojim se dovođenja novih napadača u Bayern, nimalo. Bayern je uvijek dovodio najbolje, ali ja se time ne opterećujem. Vjerujem u sebe unatoč najjačoj konkurenciji.

Pomoćnik izbornika Štimca, Alen Bokšić rekao je kako je stanje uobičajeno za ovo doba godina, kompletni su i zdravi, a prisjetio se i utakmice protiv Škota od prije 13 godina kada im je zabio.

- Bilo je to davno, jedva se sjećam. Vidim da se spominje da dolaze oslabljeni. To nas ne bi trebalo zanimati, ipak dolazi reprezentacija Škotske s najboljima koje imaju. Mi imamo cilj i zadatak da sezonu završimo pobjedom. Dakle, očekuje se dobra utakmica, čujem i lijepo vrijeme. Pozivam navijače da dođu na spektakl.

Na Škote s dva ili tri napadača?

- Mi igramo s dva napadača, postoje trenuci kada morate isprobati nešto drugo. Imamo dosta napadača, još nismo odlučili kako ćemo igrati protiv Škotske, no napad nam je najmanji problem. Vježbali smo i s dva i s tri napadača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet