Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Imaju čvrsti obrambeni blok, a jako su neugodni na prekidima'

'Imaju čvrsti obrambeni blok, a jako su neugodni na prekidima'

Dinamo će na putu prema grupnoj fazi Lige prvaka morati na neugodno gostovanje u Rumunjsku kod Cluja. Imali su Rumunji problema s korona virusom u klubu, ali 'modrima' neće biti lako

VIDEO

Damir Krznar, asistent Dinamova trenera Zorana Mamića, istaknuo je da je protivnik "modrih" u 2. kolu kvalifikacija Lige prvaka rumunjski Cluj opasan u ofenzivnim prekidima, te da njihova "desetka" 34-godišnji Ciprian Deac odskače po znanju i kvaliteti. 

'Sad je pritisak na Dinamu, pa taj klub ima ogroman budžet'
'Sad je pritisak na Dinamu, pa taj klub ima ogroman budžet'

- Iznimno su jaki u prekidu, to im je najveća vrlina. To je odmah bilo primjetno pri skautiranju njihovih nastupa iz cijele polusezone. Tu nas čeka najveći posao, kako spriječiti njihov dobar ofenzivni prekid. Odlikuje ih i to da su iznimno radna momčad s čvrstim obrambenim blokom i spretnom reakcijom na izgubljenu loptu. Dobri su u osvajanju ničijih lopti, pa možemo reći da su dobri u svim segmentima u kojima do izražaja dolaze volja, energija i želja. Njihova 'desetka' Ciprian Deac odskače što se tiče znanja i kvalitete. On je taj koji organizira igru, sve se odvija oko njega, ima dobro dubinsko dodavanje i tajming - izjavio je, kako prenosi internetski portal hrvatskog prvaka, Damir Krznar. 

Football Europa League Lazio-CFR Cluj, Olimpic Stadium.Rome (Italy), November 28th, 2019

Cluj je u srijedu u 1. kolu kvalifikacija Lige prvaka slavio sa 2-0 na gostovanju u Ta'Qaliju kod malteškog prvaka Floriane. Pogotke za Cluj postigli su Francuz Cestor (53) i Rumunj Golofca (90+7). 

- Mislim da ova utakmica na Malti nije prava slika Cluja, jer su igrali na umjetnoj travi, a svi znamo da to uvijek predstavlja problem onima koji nisu naviknuti na takvu podlogu. Vidjelo se da u takvim okolnostima imaju određenih problema u organizaciji igre, ali isto tako se vidi da su puno kvalitetnija momčad od Floriane. Imali su inicijativu tijekom cijele utakmice, osim u zadnjih desetak minuta, ali i u toj su završnici ipak postigli drugi pogodak - napomenuo je Krznar.

Danke, Bayern! Bavarci pomogli Dinamu u kvalifikacijama za LP
Danke, Bayern! Bavarci pomogli Dinamu u kvalifikacijama za LP

Dvoboj 2. kola kvalifikacija Lige prvaka na rasporedu je 26. kolovoza u Cluju. Nema uzvrata, a u slučaju neodlučenog ishoda u 90 minuta igrat će se produžetak od 30 minuta. Ne bude li ni tada pobjednika, odluka će pasti izvođenjem jedanaesteraca. Pobjednici će se plasirati u 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, a poražene momčadi natjecanje će nastaviti u 3. kolu kvalifikacija za Europsku ligu.

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 1. kolu HT Prve lige

Svi klubovi sudionici Uefinih natjecanja obavezni su obaviti najmanje dva testiranja na Covid-19 uoči utakmice. Sukladno propozicijama Uefa natjecanja igrači i članovi stručnoga stožera Dinamove prve momčadi u četvrtak su podvrgnuti testiranju na Covid-19, a novo testiranje slijedi za nekoliko dana. Dinamo ističe da klub provodi pojačani nadzor i mjere opreza s ciljem zaštite igrača, stručnoga stožera, kao i svih svojih djelatnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi