Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Imamo 37.4% šanse, ali ako se use*emo, neće biti dobro...'

'Imamo 37.4% šanse, ali ako se use*emo, neće biti dobro...'
1

Formula mora biti kao formula Atletico Madrida, ali tako bi trebalo odigrati svaku utakmicu, jer ako se prezentiramo kao u Vinkovcima, nemamo nikakve šanse, rekao je trener Splita Bruno Akrapović

VIDEO

Nakon poraza u Vinkovcima, gdje su zakomplicirali prilično komfornu situaciji u borbi za opstanak, trener Splita Bruno Akrapović priznao je da je to bila najlošija utakmica njegove momčadi. 

- Utakmicom u Vinkovcima nikako nismo zadovoljni, takva prezentacija nije bila dostojna moje momčadi i ciljano sam upozorio starije igrače da s takvim pristupom nemamo nikakve šanse. Pristup se mora mijenjati, a izgovora o nervozi zbog važnosti utakmice nema – kazao je Akrapović i dodao kako je utakmica jednako važna i za Dinamo. 

- Oni su osjetili miris krvi nakon poraza Rijeke od Lokomotive, bit će to otvorena borba za svaki centimetar terena. Nama nedostaju neki važni igrači, poput kartoniranih Pavlovskog, Tomičića, Pešića, ozlijeđenih Verajića, Vasilja... 

Stoper Marko Perković otkrio je kako je atmosfera u svlačionici dobra, što potvrđuje i izglasavanje povratka Bože Mikulića u momčad. 

- Uprava je željela drugačije, ali mi smo izglasali da se Božo vrati u momčad. Moramo dati sve od sebe, bez obzira što je na drugoj strani Dinamo, naš motiv i instinkt preživljavanja mora biti veći nego motiv Dinama da osvoji naslov prvaka. Ne znam ni sam koliko oni uopće vjeruju u to. 

Trener Akrapović našalio se na pitanje koliki postotak bi dao svojoj momčadi za remi, odnosno pobjedu. 

- Recimo 37.4 posto za tri boda, a za remi 49.8 posto. Malo šale, osnovno je da mi moramo napraviti igru da bude konkurentna Dinamu. Formula mora biti kao formula Atletico Madrida, ali tako bi trebalo odigrati svaku utakmicu, jer ako se prezentiramo kao u Vinkovcima, nemamo nikakve šanse. Tražimo igrača koji će jednim startom, jednim potezom dignuti suigrača, on drugoga... Ali ako se protiv Dinama 'u*eremo u gaće' neće to izgledati dobro...

Perković je dodao kako nemaju dodatni motiv u činjenici da bi mogli biti upamćeni kao momčad koja je zaustavila Dinamo u utrci za naslovom prvaka. 

- Neće nam to ništa značiti ako ispadnemo iz lige. Tu smo radi sebe, da spasimo klub, imponirao bi nam dobar rezultat protiv aktualnog prvaka poput Dinama, ali opstanak je prioritet.

Na koncu je Akrapović kazao kako je za njegovu momčad raspored do kraja težak, te priznao da se bave kalkulacijama koliko bi im bodova trebalo do kraja za opstanak. 

- Prve dvije i zadnje dvije momčadi i ne rade ništa drugo nego kalkuliraju, ha, ha, ha... Ali moj stil nije razmišljanje što će drugi prosuti, nego što ćemo mi osvojiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani