Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
33 komentara

Rukometaši u Vršcu odrađuju i 'manekenski' dio posla za EU

Igrao sam u Španjolskoj, znam kako se živi u Europi, i uvjeren sam da će Hrvatskoj biti bolje u Europskoj uniji, izgovorio je Ivano Balić u kamere. Isto čeka i Vorija...

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
33 komentara

Između Islanda i Slovenije, između treninga i spavanja, hrvatski rukometaši u Vršcu stignu obaviti i “manekenski” posao. Ministarstvo vanjskih poslova poželjelo je da daju mišljenje o ulasku Hrvatske u Europsku uniju, a prvi je pred kamere stao Ivano Balić.

- Igrao sam u Španjolskoj, znam kako se živi u Europi, i uvjeren sam da će Hrvatskoj biti bolje u EU - izgovorio je Ivano pred kamerom. 

Nije dobio tekst koji mora izgovoriti, dobio je slobodu, a posao je odradio “profesionalno i korektno”. Isto čeka i kapetana Igora Vorija, koji je dobio dan više da smisli što poručiti hrvatskom čovjeku...

A takvih u Vršcu jučer ponovno nije bilo previše. No “Europljana” je bilo, konkretno Slovenaca. Zagrijavali su se cijeli dan u kafićima, a zanimalo ih je samo jedno:

- Kako je Balić? Je li ozdravio?

Obožavaju ga i oni, izuzetno ga cijene, strahuju od njega. Koliko bi ih tek bilo u Vršcu da je Ivano njihov, da imaju takvu marku... No eto, dovoljni su im i ovi njihovi.

- Na broj naših navijača ne mogu utjecati, ali očekujem da ćemo imati veću potporu. Osijek i ostali slavonski gradovi nisu daleko, volio bih da navijači dođu - rekao je izbornik Slavko Goluža.

Naši partneri pišu
Message