Sport

Komentari 9

Inovativne metode pomoćnika Ancelottija u Valdebebasu: Luka Modrić kao Bane iz Batmana...

Inovativne metode pomoćnika Ancelottija u Valdebebasu: Luka Modrić kao Bane iz Batmana...

Pintus nije gubio vrijeme, već je odmah po dolasku u Realov trening kamp u Valdebebasu uveo revolucionarne metode treninga. Naime, jedna od njegovih metoda je trening s posebnim maskama na licu

Real Madrid u ovom prijelaznom roku još nije potrošio niti jednog centa za pojačanja, ali je zato novi/stari trener Carlo Ancelotti inzistirao na dolasku stručnjaka za kondicijsku pripremu Antonija Pintusa, koji je dosad za 'za kruh' zarađivao u milanskom Interu.

Pintus nije gubio vrijeme, već je odmah po dolasku u Realov trening kamp u Valdebebasu uveo revolucionarne metode treninga. Naime, jedna od njegovih metoda je trening s posebnim maskama na licu, spremnicima na leđima i ventilima koji reguliraju protok zraka.

Cilj takvih metoda je simulirati visinski trening zbog kojeg se momčadi inače pripremaju u mjestima na visokim nadmorskim visinama do kojih trenutačno ne mogu doći zbog ograničenja putovanja radi pandemije Covida-19.

Luka Modrić i ostatak 'kraljevskog' društva isprobali su spomenute maske za lice i neodoljivo podsjetili na negativca iz Batmana - Banea!

Svlačionicu Madriđana su u prošloj sezoni poharale ozljede zbog kojeg su veći dio sezone igrali bez četiri, pet standardnih prvotimaca pa Ancelotti uz pomoć Pintusovih metoda želi poboljšati 'liječnički karton' svoje momčadi. Pintus je također odlučio povećati broj treninga, a putovanja svesti na minimum. 

Real će posljednju pripremnu utakmicu odraditi protiv Milana u nedjelju (8. kolovoza), a novu kampanju u La Ligi započet će gostovanjem kod Alavesa 14. kolovoza.

La Liga Santander - Getafe v Real Madrid

Najčitaniji članci