Obavijesti

Sport

Komentari 1

Inter bez Perišića siguran kod Empolija, pobijedili i Bašićevi

Inter bez Perišića siguran kod Empolija, pobijedili i Bašićevi

Golove za milanski sastav zabili su Danilo D'Ambrosio (34) i Federico Dimarco (67). Dodajmo kako je Empoli od 53. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Samuele Ricci

VIDEO

 Talijanski nogometni prvak Inter pobijedio je na gostovanju Empoli sa 2-0 u susretu 10. kola Serie A.

Golove za milanski sastav zabili su Danilo D'Ambrosio (34) i Federico Dimarco (67). Dodajmo kako je domaćin od 53. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Samuele Ricci.

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

Marcelo Brozović je za Inter igrao do 72. minute, dok Ivan Perišić nije nastupio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za iznenađenje kola pobrinuo se Sassuolo koji je u Torinu pobijedio Juventus sa 2-1 ostvarivši prvu pobjedu u međusobnim susretima u posljednjih šest godina.

Gosti su do pobjede došli u petoj minuti sudačke nadoknade nakon sjajne kontre koju je u pogodak pretvorio Maxim Lopez na fantastičnu asistenciju Domenica Berardija.

Gol za Sassuolo zabio je i Davide Frattesi u 43. minuti, a izjednačio je Weston McKennie.

Bio je to već treći poraz torinske "Stare dame" u prvih 10 kola, a to im se do sada dogodilo samo dva puta - 2015. i 1995. godine.

Pobjede su ostvarili i rimski klubovi Roma i Lazio. Roma je na gostovanju porazila Cagliari sa 2-1, dok je Lazio kod kuće pobijedio Fiorentinu sa 1-0.

Cagliari je poveo u 52. minuti golom Leonarda Pavolettija, izjednačio je Ibanez u 70. minuti, a slavlje gostima donio je Lorenzo Pellegrini osam minuta kasnije. To je prva pobjeda za Josea Mourinha nakon četiri tri utakmice krize: poraza od Juventusa (1-0), Bodo/Glimta (6-1) i remija s Napolijem (0-0).

U susretu između Lazija i Fiorentine presudio je pogodak Pedra u 52. minuti. Toma Bašić je za Lazio igrao od 79. minute.

Europa League - Group E - Lazio v Olympique de Marseille

Atalanta je ostvarila gostujuću pobjedu protiv Sampdorije sa 3-1.

Sampa je povela u 10. minuti preko Francesca Caputa, no gosti iz Bergama su okrenuli rezultat s tri gola. Dva je zabio Duvan Zapata (17, 21), a jednog Josip Iličić (90+5). Mario Pašalić je za Atalantu igrao do 59. minute.

Udinese i Verona su remizirali 1-1. Domaćin je poveo u 3. minuti preko Isaaca, a za momčad Igora Tudora izjednačio je Barak u 83. minuti iz kaznenog udarca. Nikola Kalinić je za goste igrao do 66. minute, a Boško Šutalo do 73. minute.

Na ljestvici vodi Milan sa 28 bodova ispred Napolija koji ima tri boda manje, te utakmicu manje. Treći je Inter sa 21 bodom, a zatim slijede Roma (19), Atalanta (18), Lazio (17) i Juventus (15).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener