Obavijesti

Sport

Komentari 5

Inter svladao Fiorentinu, Klose je donio pobjedu kod Leccea...

Inter svladao Fiorentinu, Klose je donio pobjedu kod Leccea...
1

Odigrane su četiri subotnje utakmice 15. kola Serie A u kojem je Inter s 2-0 svladali Fiorentinu. Miroslav Klose je u 86. minuti zabio za 3-2 pobjedu Lazija kod Leccea

VIDEO

Nogometna momčad milanskog Intera pobijedila je na svom San Siru Fiorentinu 2-0 u utakmici 15. kola Serije A došavši do pete ovosezonske prvenstvene pobjede.

Pitanje pobjednika odlučeno je pogocima pretkraj prvog i na početku drugog poluvremena. Giampaolo Pazzini u 41. je minuti majstorski prevario Artura Boruca nakon dubinskog ubacivanja mladog Brazilca Coutinha, no bivši napadač Fiorentine nije slavio pogodak protiv nekadašnjih suigrača.

Na sretan i slučajan način na konačnih je 2-0 u 49. minuti povisio Japanac Yuto Nagatomo, od kojeg se lopta odbila u gol.

Do tek druge ovosezonske pobjede došli su nogometaši Cesene na gostovanju kod Palerma. Jedini je pogodak na Siciliji u 63. minuti bio djelo Adriana Mutua.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Minutu nakon gola Palermu je isključen Muñoz nakon drugoga žutog kartona unutar tri minute, čime je pitanje pobjednika bilo riješeno.

U 79. je minuti umjesto strijelca odlučujućeg pogotka u igru ušao 21-godišnji hrvatski veznjak Damjan Đoković. 

Klose sredio Lecce

Dva gola i asistenciju upisao je 33-godišnji njemački  nogometaš Miroslav Klose u novoj velikoj Lazijevoj gostujućoj pobjedi u Seriji A, 3-2 trijumfu kod Leccea u srazu 15. kola...

Posljednjeplasirana je momčad prvenstva povela u 11. minuti, ali je Klose u 28. na asistenciju Diakitea izjednačio, a u 47. i sjajno asistirao Loriku Cani za vodstvo rimskog kluba. Albanskom veznjaku rođenom u Prištini bio je to premijeran pogodak u dresu rimskog kluba, koji je pojačao ljetos došavši iz turskog Galatasaraya.

Nakon što su desetak minuta kasnije domaći došli do izjednačenja, na asistenciju Djibrila Cissea Klose je u 86. minuti sjajno zabio glavom i donio nova tri gostujuća boda momčadi Edoarda Reje.

Laziju je ovo bila peta pobjeda u sedmome prvenstvenom gostovanju ove sezone. Imaju Rimljani na kontu i dva remija, te niti jedan poraz. Najbolja su talijanska momčad po gostujućem učinku.

Klose se novim dvama pogocima probio na treće mjesto ljestvice strijelaca s osam golova. Zanimljivo je da mu je za njih trebalo samo 16 udaraca u okvir gola. Za momčad Lazija svih je 90 minuta odradio bosansko-hercegovački reprezentativac Senad Lulić.

S nova tri boda Lazio se, makar privremeno, probio na drugo mjesto ljestvice.

I u drugome dosad završenom dvoboju 15. kola slavili su gosti. Genoa je pobijedila Sienu 2-0 pogocima Marca Rossija i Rodriga Palacija. Argentinskome 27-godišnjem napadaču Palaciju to je bio šesti ovosezonski pogodak.

Serie A, 15. kolo:

Lecce – Lazio 2-3 (Di Michele 11-11m, Ferrario 58 / Klose 28, 86, Cana 47)

Siena – Genoa 0-2 (Rossi 57, Palacio 90+2)

Inter - Fiorentina 2-0 (Pazzini 41, Nagatomo 49)

Palermo - Cesena 0-1 (Mutu 63)

Redoslijed: 1. Juventus 29 (13 utakmica), 2. Lazio 28 (14), 3. Milan 27 (13), 4. Udinese 27 (13), 5. Napoli 20 (13)...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića