Sport

Komentari 26

Ipak ništa od dolaska u Milan!? Niksi Vlašić opovrgnuo glasine

Ipak ništa od dolaska u Milan!? Niksi Vlašić opovrgnuo glasine

Najboljeg igrača moskovskog CSKA u prošloj sezoni ruski su novinari pitali "je li istina da seli u Milano", a on im je ekspresno odgovorio: "nije" i otišao svojim putem

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić (23) u prošloj je sezoni bio najbolji igrač moskovskog CSKA, a i pticama na grani je jasno da je on prerastao takav klub te da je spreman za neku od 'Liga petica'. 

Zainteresiranih ne fali, a najveći favorit za njegovo dovođenje bio je Milan. No, čini se da Niksi ipak neće sljedeće sezone nositi dres 'rossonera'.

- Kakva je vaša budućnost u CSKA-u - upitala ga je ruska novinarka, a on je odgovorio:

- Ne znam.

- Je li istina da selite u Milan - upitao ga je drugi novinar:

- Nije - odgovorio je Niksi i tako očito zaključio priču.

Gol.hr piše da ga Rusi ne daju za manje od 25 milijuna eura, dok Sportske novosti pišu da Rusi neće ni razmotriti ponude manje od 30 milijuna koliko je njegova vrijednost po Transfermarktu, a Milan želi - posudbu.

Ipak, SN također pišu da bi novopečeni premierligaš Brentford odmah 'iskeširao' za Vlašića, ali 15 milijuna što očito neće zadovoljiti apetite čelnika ruske momčadi budući da je ta cifra manja od one (15,7 milijuna eura) za koju su ga prije dvije godine otkupili od Evertona.

CSKA otvara rusko prvenstvo u nedjelju protiv Ufe, a čini se kako je njegova budućnost i dalje nepoznanica...

Najčitaniji članci