Obavijesti

Sport

Komentari 2

Irci još pamte krađu: Henryja više nema, a i ne sudi Šveđanin

Irci još pamte krađu: Henryja više nema, a i ne sudi Šveđanin
5

KRAĐA Francuska je u doigravanju za SP 2010. godine izbacila Irce nakon što je Henry prije asistencije za gol Gallasu igrao rukom. Irska i Francuska igraju danas od 15 sati

VIDEO

Nikad Irci neće zaboraviti studeni 2009. godine. Na Stade de Franceu su vodili 1-0, imali su sigurne penale u uzvratnoj utakmici doigravanja za Svjetsko prvenstvo, a onda ih je prevario veliki Thierry Henry.

Jedan od najvećih francuskih nogometaša svih vremena je u 103. minuti loptu primirio rukom, zatim ju je nogom spustio Gallasu, koji je zabio za 1-1.

Taj je gol Francuze odveo u Južnoafričku Republiku, a Irci su ostali u suzama. Sudio je Šveđanin Martin Hansson, a da stvar po Irce bude gora, golu je prethodilo i čisto zaleđe.

- Nema više Thierryja Henryja, a i ne sudi nam švedski sudac - pišu uoči velikog obračuna u Lyonu irski mediji.

Danas će od 15 sati pravdu dijeliti Talijan Nicola Rizzoli koji će valjda vidjeti ako bude “rukometa” na travnjaku.

Četiri su francuska igrača koja su sad u reprezentaciji započela utakmicu prije sedam godina. Od 21 sat u Toulouseu igraju Mađarska i Belgija.

Slovaci su Nijemce prije mjesec dobili s hendikepom

Njemačka i Slovačka svoju utakmicu osmine finala igraju danas od 18 sati u Lilleu. Ove su dvije reprezentacije 29. svibnja igrale prijateljsku utakmicu u Augsburgu. 

Nijemci su poveli, ali Slovaci su od 41. do 52. minute zabili tri gola i pobijedili su 3-1. “Elf” je igrao u jakom sastavu i taj je poraz sigurno dobra opomena za aktualne svjetske prvake. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna