Obavijesti

Sport

Komentari 7

Irvinga nema, ali ni ne primijeti se: Fantastični Harden i Durant sredili Giannisa i Buckse...

Irvinga nema, ali ni ne primijeti se: Fantastični Harden i Durant sredili Giannisa i Buckse...

Netsi su pobijedili Milwaukee Buckse 125-123, a Harden, koji je prije samo nekoliko dana došao iz Houstona, je opet dominirao. Utrpao je 34 koša i bio najbolji strijelac svoje momčadi...

VIDEO

Prije desetak dana Kyrie Irving je rekao da mu se ne da igrati protiv Philadelphije. I da, nije uopće igrao, ali od tada mu se izgubio svaki trag.

James Harden je stigao u Brooklyn Netse kako bi upotpunio moćnu trojku, ali jednog člana te trojke već duže vrijeme nema i nitko ne zna što je s njim. 

Neki pričaju kako je riječ o osobnim razlozima, kako je prekršio covid protokol, neki pričaju pak da Kyrie napušta Netse, ali to očito ne smeta sjajnom Jamesu Hardenu i Kevinu Durantu koji fantastično funkcioniraju zajedno.

NBA: Milwaukee Bucks at Brooklyn Nets

Netsi su pobijedili Milwaukee Buckse 125-123, a Harden, koji je prije samo nekoliko dana došao iz Houstona, je opet dominirao. Utrpao je 34 koša i bio najbolji strijelac svoje momčadi i uz to je skupio 12 asistencija. A posebno je bitna bila ona posljednja. Uposlio je Duranta na trici, a Kevin je lakoćom zabio i riješio utakmicu.

NBA: Milwaukee Bucks at Brooklyn Nets

'Brada' i Durant su zajedno igrali u Oklahomi, ali bilo je pitanje kako će funkcionirati u Netsima jer je Harden tada većinom ulazio s klupe i nije bio od nekog važnijeg značaja za momčad. No stvari su se u međuvremenu promijenile, Harden je postao jedan od najboljih na svijetu, Durant je to već godinama, pa je sve rezultiralo time da ovaj dvojac izgleda izvanredno i mnogi smatraju da bi Netsi i samo s njima dvojicom mogli do naslova. Jer i dalje se ne zna što je s Irvingom.

NBA: Utah Jazz at Brooklyn Nets

Durant je zabio 30 koševa uz devet skokova, a Buckse je vukao Giannis Antetokounmpo koji je zabio 34 koša i skupio 12 skokova.

Dok Netsi redaju pobjede, Los Angeles Lakersi su iznenađujuće izgubili od Golden State Warriorsa 115-113.  Anthony Davis i LeBron James nisu bili na razini pa je to klub iz San Francisca iskoristio za veliku pobjedu, a pobjednike su predvodili sjajni Steph Curry s 26 koševa te Oubre Jr. i Paschall koji su zabili 21, odnosno 19. Kod Lakersa je najbolji bio Dennis Schröder s 25 poena. 

San Antonio Spursi su kod kuće sa 125-104 nadigrali Portland Trail Blazerse, a Patty Mills i Rudy Gay su zajedno ubacili 42 koša za pobjedu svoje momčadi. 

LaMarcus Aldridge je predvodio San Antonio sa 22 koša, no u zadnjoj četvrtini nije izašao na teren. DeMar DeRozan je dodao 20 poena i 11 asistencija za Spurse kojima je ovo druga pobjeda zaredom. U redovima Portlanda najbolji je bio Damian Lillard sa 35 pogodaka. 

NBA: San Antonio Spurs at Portland Trail Blazers

Memphis Grizzlies su kod kuće sa 108-104 pobijedili Phoenix Sunse, zahvaljujući Graysonu Allenu koji je minutu i šest sekundi prije kraja zabio tricu, a onda još realizirao do kraja četiri slobodna bacanja.

Allen je utakmicu završio sa 16 koševa, dok je Ja Morant bio najbolji strijelac sa 17 ubačaja i deset skokova za Grizzliese kojima je ovo peta uzastopna pobjeda.

Deandre Ayton je zabio 18 koševa i upisao 16 skokova za Phoenix koji su zaigrali prvi put u tjedan dana nakon što su im tri domaće utakmice odgođene zbog zaraženih korona virusom. Dario Šarić nije konkurirao za sastav Sunsa.

U preostalim utakmicama New York Knicks su sa 91-84 bili bolji od gostujućih Orlando Magica, Chicago Bulls su sa 125-120 svladali Houston Rocketse, a Miami Heat je kod kuće sa 113-107 pobijedio Detroit Pistons.

Atlanta Hawks su sa 108-97 bili bolji od Minnesota Timberwolvesa, a Toronto Raptors sa 116-97 od Dallas Mavericksa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala
DERBY DELLA MADONNINA

VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala

Acerbi (18') i Thuram (49') zabili su za pobjedu Intera na 'gostujućoj' utakmici protiv Milana na San Siru. 'Nerazzuri' vode sa 17 bodova pet kola prije kraja u odnosu na gradskog rivala i slave 20. 'scudetto'