Obavijesti

Sport

Komentari 132

Išarali su plakat s porukom dobrodošlice reprezentaciji

Išarali su plakat s porukom dobrodošlice reprezentaciji
9

Svega nekoliko dana nakon što je postavljen plakat podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za dolazak u Dalmaciju nakon četiri godine, nepoznati počinitelji išarali su ga

VIDEO

Vatreni, dobrodošli u Dalmaciju, stoji na plakatu koji je postavljen na ulazu u Omiš uoči dolaska hrvatske nogometne reprezentacije u taj grad povodom revijalne utakmice protiv NK Omiš (petak, 15 sati).

U večeri na četvrtak netko je taj plakat išarao i napisao prekriženi znak HNS-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

Bez Ivana Rakitića, Ante Rebića, Matea Kovačića i Dejana Lovrena reprezentativci će u četvrtak u 17 sati održati otvoreni trening na stadionu Anđelko Marušić Ferata u Omišu.

Pokretanje videa...

Dres za Ivana Perišića 00:09

Ogromni interes vlada za prvi dolazak "vatrenih" u Dalmaciju nakon četiri godine, od remija s Italijom 1-1 u kvalifikacijama za Euro 2016. na praznom Poljudu, kad je na travnjaku bila iscrtana svastika. Na tribinama omiškog stadiona očekuje se maksimalnih 5300 gledatelja.

Posljednja utakmica Hrvatske pred navijačima u Dalmaciji bila je davnog 4. lipnja 2011. pred 28.000 gledatelja na Poljudu, kad je golovima Marija Mandžukića i Nikole Kalinića nakon preokreta pala Gruzija (2-1).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića