Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
56 komentara

Nevjerojatni Japanci u suzama čistili stadion i dijelili poklone

Belgija je u dramatičnoj utakmici izborila pobjedu nad neugodnim Japanom i tako se plasirala u četvrtfinale SP-a. No, potez japanskhi navijača poslije utakmice oduševio je sve...

Foto: Reuters/PIXSELL
56 komentara

Jako čudna nacija je taj Japan. Vrlo su organiziran, ali i borben narod koji je vrlo vjerojatno sve nogometne ljubitelje oduševio igrama na Svjetskom prvenstvu te s razlogom osvojio brojna srca.

Nakon što su iznenađujuće prošli skupinu ispred Senegala i Poljske, bili su na korak do nove senzacije protiv moćne Belgije prepune zvijezdama. 

U 52. minuti su Japanci imali 2-0 i već se polako pripremala fešta njihovih najvijača, ali onda je uslijedio šok. Belgija je u pet minuta zabila dva i tako poravnala rezultat, a onda je Chadli u 94. minuti postavio konačan rezultat (3-2) i posalo Japan kući.

Na japanskoj tribini uslijedio je potpuni muk, a brojni navijači su briznuli u plač jer su njihovi miljenici završili svoj put na ovom Svjetskom prvenstvu. 

World Cup - Round of 16 - Belgium vs Japan | Autor: MARKO DJURICA Foto: MARKO DJURICA

Međutim, ono što su oni napravili poslije utakmice oduševilo je sve. Japanski navaijači su nakon teškog poraza dijelili poklone belgijskim navijačima i tako pokazali svoju veličinu. I ne samo to jer prije no što su Belgijcima dijelili poklone, Japanci su ponovno počistili stadion. U trenutku šoka, tuge, uplakani Japanci ostali su dosljedni i za sobom bez problema počistili nered. Kapa do poda...

Svaka čast na potezu, nadamo se kako će svi slijediti potez Japanaca...

 

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message