Obavijesti

Sport

Komentari 17

Ivajlo Petev: Soudani? Nije moje da komentiram te odluke

Ivajlo Petev: Soudani? Nije moje da komentiram te odluke
1

Perić je spreman, ali zato Hodžić ima problema. Ozlijeđen je Henriquez pa ako Armin ne bude mogao, morat ću smisliti neko drugo rješenje, kaže Ivajlo Petev

VIDEO

To je najveći derbi, nadam se da će Dinamo igrati bolje. Sigurno neće biti lako, ali sve ovisi o nama, rekao je u najavi utakmice s Hajdukom Ivajlo Petev te se osvrnuo na Soudanijevo pomilovanje:

- Nije moje da komentiram te odluke i suce. Ne želim to više komentirati. Takvih situacija na utakmicama je uvijek puno, a postoje ljudi koji donose odluke tako da ja ne bih previše o tome - rekao je Petev.

Bugarskog stratega pitali su da li je isprobavao formacije bez Soudanija.

- Probavali smo par varijanti - dodao je Petev koji uoči velikog derbija ima problema s ozljedama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Perić je spreman, ali zato Hodžić ima problema. Ozlijeđen je Henriquez pa ako Armin ne bude mogao, morat ću smisliti neko drugo rješenje. Moram pričekati trening i vidjeti u kakvom će biti stanju. Ćorić nije trenirao sedam dana, ali ovaj tjedan trenira redovito. Imao je anginu i temperaturu, no oporavio se i još ću vidjeti hoće li krenuti od početka ili biti na klupi.

Rijeka u završnicu prvenstva ulazi sa četiri boda prednosti.

- Svakako da su zbog toga favoriti za titulu. Naša realnost i istina je da oni moraju negdje i kiksati, ali mi smo fokusirani isključivo na sebe. Nadam se da ćemo protiv Hajduka odigrati jako pametno - završio je Petev.

Iz Dinama su obavijestili da je u pretprodaji otišao veliki broj ulaznica i da se očekuje rekordna posjeta u Maksimiru ove sezone. Igrači su navijačima poručili da na stadion dođu sa što više obilježja kluba uz poruku 'zaplavimo Maksimir'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića