Obavijesti

Sport

Komentari 64

Ivan digao na noge bogataše: U redu stoje Jose, Conte, Barca

Ivan digao na noge bogataše: U redu stoje Jose, Conte, Barca
1

Podsjeća na Arjena Robbena u najboljim danima, protivnik može predvidjeti kamo će krenuti, ali ga ne može zadržati jer je prebrz za sve. Juanfran zna što to znači...

VIDEO

Neuhvatljivi Omišanin unazad nekoliko godina najubojiti je igrač Vatrenih. Idealan je spoj fizičke moći i tehničke kvalitete što ga profilira u ponajboljeg krilnog napadača u Europi. 

Na velikoj sceni, prvi je to prepoznao Jurgen Klopp koji ga u sezoni 2011./2012. dovodi u Borussiju Dortmund za pet milijuna eura iz belgijskog Club Bruggea. 

Perišić Kloppu: Kad igram, ja zabijam!

Priča počinje dobro - pamti se njegova golčina Arsenalu u Ligi prvaka početkom rujna 2011. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tada je svima postalo jasno kako Hrvatska ima novu zvijezdu u najavi, međutim, nije sve bilo idilično na sjeveru Njemačke.

Krajem 2012. Ivan se javno požalio kako dobiva malo prilika na Westfalenu. 

- Statistike sve dokazuju: Kad igram, ja zabijam. Ali, čim ne zabijem u jednoj utakmici, nisam opcija treneru u sljedeće dvije ili tri utakmice. Nemamo nikakav odnos - grmio je Ivan.

Karizmatični Klopp je bio odriješit:

- Profesionalac je uvijek nesretan ako ne igra. Za njega je bolje da šuti, kukanje po medijima je djetinjasto.

Htio je u Inter zbog velikog iskoraka

Stoga je Ivan sreću odlučio potražiti u Wolfsburgu. Za osam milijuna eura ostvaruje transfer u Volkswagenov klub 6. siječnja 2013. što se pokazalo kao dobra odluka našeg ofenzivca. 

Zadržao se u 'vučjem gradu' sve do ljeta 2015., odnosno dok se nije pojavio interes velikog, ali posrnulog milanskog diva Intera. 

Njegova je izričita želja bila zaigrati u plavo-crnom dresu što se na kraju i ostvarilo. 'Nerazzurri' na koncu ulažu 18 milijuna eura u hrvatskog reprezentativca.

Namjera mu je bila boriti se za trofeje u Italiji, no te je ambicije brutalno ugasio Mandžin Juve koji je osvojio sve što se na Apeninima osvojiti moglo. 

Ivanova sezona kod Roberta Mancinija može se okarakterizirati dobrom, budući da je klub završio na četvrtoj poziciji, ali daleko od prvog mjesta i izvan zone koja vodi u Ligu prvaka. Ipak, Hrvat je zabio sedam golova i bio ponajbolji klupski igrač. 

Igrom podsjeća na Robbena: Može ga se pročitati, ali ne i zaustaviti

Razumljivo je kako ga Inter želi zadržati, ali isto tako su svjesni kako je Perišić meta velikih europskih klubova nakon što se potvrdio na francuskom Euru, ponovo. Sinoćnja poigravanja s ponajboljim desnim bekom u Europi Juanfranom dodatno su uzbudila vodeća trenerska imena diljem 'starog' kontinteta.

Podsjeća na Arjena Robbena u najboljim danima, protivnik može predvidjeti kamo će krenuti, ali ga ne može zadržati jer je prebrz za sve.

Poslije Eura Ivan ima slatke brige...

U red su stali Conte, Mourinho i Emery. Talijanski izbornik ga želi u Chelseaju i dobro je upoznat s njegovim kvalitetama, Mourinho bi oko njega gradio šampionskih United, a Emery, koji se spominje kao novi trener superbogatog PSG-a vidi u njemu aduta u ostvarivanju ambicija šeika željnih europske titule.

Spominje se i jedan od najvećih klubova svijeta - Barcelona! Španjolski Sport piše kako je Ivan rezervna opcija ako Barca ne uspije dovesti Nolita. Pišu o njemu kao o jednoj od najvećih zvijezda Europskog prvenstva te igraču koji je zainteresirao brojne europske klubove.

Nema više nikakve sumnje, Ivan je igrač najviše europske klase kojeg nogometni puk zaslužuje gledati u Ligi prvaka od naredne jeseni. Cijena od 30 milijuna eura ne bi trebala predstavljati problem najbogatijim europskim klubovima.

Slatke brige za našeg junaka...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna