Obavijesti

Sport

Komentari 339

Ivan Rakitić nakon sramotnog napada: "Sada je sve dobro..."

Ivan Rakitić nakon sramotnog napada: "Sada je sve dobro..."
16

SRAMOTA Nepoznati je počinitelj razbio staklo na vili na Ugljanu u kojoj se smjestio naš reprezentativac s obitelji. Pola sata nakon toga gliserom je napustio otok

VIDEO

Bilo je dramatično. Pozivali su jedan drugoga da provale u kuću, prepričao je mještanin uvale Čeprljanda na Ugljanu novinarima portala Dnevnik.hr kako je huligan u petak oko 13 sati kamenom razbio staklo na Villi Mariji u kojoj je ljetovao Ivan Rakitić s obitelji.

Ne zna se što je bio povod za napad na odličnog nogometaša i pristojnog momka koji je među najpoznatijim svjetskim ljetovalištima izabrao baš Ugljan za godišnji odmor.

- Jučer nešto prije 15 sati nepoznati je počinitelj razbio staklo na objektu u sklopu turističkog kompleksa u vlasništvu trgovačkog drustva na otoku Ugljanu. U događaju nema ozlijeđenih osoba, a kriminalističko istraživanje je u tijeku - kazala nam je Nikolina Bačić, glasnogovornica zadarske policijske uprave.

U trenutku incidenta Rakitić nije bio u apartmanu, a staklo na prozoru je puklo od udarca kamena.  Naš nogometni reprezentativac spakirao se i nakon samo pola sata gliserom napustio Ugljan.

 

#holidays❤️🌴#familitime👨‍👩‍👧‍👧

Fotografiju objavljuje Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Uoči dolaska na Ugljan, Rakitić je na društvenim mrežana objavio kako se veseli odlasku na odmor. Nije napisao kamo će, ali po poruci se moglo pretpostaviti da se sprema u Hrvatsku. Da je na Ugljanu, jučer je objavila tamošnja Turistička zajednica.

Rakitić sinoć nije bio raspoložen za razgovor o incidentu.

- Sad je sve dobro - poručio nam je samo oko ponoći SMS-om.

Obožavatelji mu se ispričavaju i pružaju podršku

Nakon incidenta fotografiju Ivana Rakitića objavljenu na njegovu Instagram profilu u društvu supruge Raquel komentirali su brojni obožavatelji. Redom mu se ispričavaju za sramotni napad huligana.

- Ivane, oprosti za huligane. Nadamo se da ćeš doći ponovno u Hrvatsku - napisao je jedan od njih.

>>> Sve detalje o sramotnom napadu na Ivana Rakitića te reakcije čitajte u sutrašnjem broju 24sata!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 339
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica