Obavijesti

Sport

Komentari 75

Ivan Rakitić od iduće sezone bit će prva violina Chelseaja?

Ivan Rakitić od iduće sezone bit će prva violina Chelseaja?
1

VELIKA ODŠTETA Barcelona hrvatskog veznjaka neće pustiti za manje od 25 milijuna eura. Roman Abramovič i Diego Simeone uvjereni su da je Rakitić najvažniji igrač novog Chelseaja

VIDEO

Roman Abramovič na klupu Chelsea na ljeto želi posjesti Diega Simeonea. Aktualni trener madridskog Atlética svoj potpis za londonski klub uvjetuje dolaskom Ivana Rakitića (27) na Stamford Bridge.

Simeone je hrvatskog veznjaka želio dovesti još dok je igrao u Sevilli, no onda je stigla ponuda Barcelone i trener madridskog Atlética ostao je bez važnog kreativca. U Chelseaju neće imati problema s novcima, Roman Abramovič dat će mu koliko treba, samo da klub vrati u borbu za trofeje.

Dolazak Arde Turana na Camp Nou utjecao je na Rakitićev status, premda ga trener Luis Enrique stalno hvali. Ponudi li Chelsea dovoljno novca, Barcelona će sigurno pustiti hrvatskog reprezentativca.

Engleski i španjolski mediji pišu da odšteta neće biti manja od 25 do 30 milijuna eura. U ljeto 2014. Barcelona je Sevilli za Rakitića platila 20 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Chelsea je Ivana htio još dok je bio klinac. Nudili su zrakoplovne karte da Rakitić dođe u London, no otac Luka odbio je engleski klub. Simeone Chelsea želi ojačati i Marcom Reusom te Edinsonom Cavanijem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića