Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ivandija: Imali smo treninge uz zvučnike i navijačku atmosferu

Ivandija: Imali smo treninge uz zvučnike i navijačku atmosferu
1

Igrali smo dosta puta u Veszpremu. Uvijek im je puna dvorana gdje svaki navijač daje zadnji atom snage da navija za svoju ekipu. Neće nam biti lagano, nećemo se čuti na terenu, rekao je Mandalinić

VIDEO

Igrači RK Zagreb doputovali su danas u mađarski Veszprem gdje će sutra snage odmjeriti s mađarskim prvakom. Prvi susret osmine finala Lige prvaka u Areni završio je 22-23 za Mađare i 'Lavovi' imaju dobru šansu plasirati se među osam najboljih europskih klubova. 

Susret su najavili trener Silvio Ivandija i Stipe Mandalinić.

- Ništa još nije gotovo. Prvo poluvrijeme igralo se u Zagrebu. Analizirali smo greške koje smo radili i pokušat ćemo ih ispraviti. Cilj nam je napraviti veliki problem Veszpremu. Bitno nam je da budemo u egalu veći dio utakmice, a onda ide finiš utakmice u kojem i jedna i druga momčad imaju šansu - započeo je Ivandija.

- Trebali bi izvući više kontri i polukontri, baš kao što su oni to radili nama u par navrata u Zagrebu. Revanširat ćemo im se. U Zagrebu smo anulirali učinak njihove vanjske linije, ali ne i pivota. U ovoj utakmici ćemo pokušati i to. Važno nam je, između ostalog, da imamo realizaciju bar 60-70% - osvrnuo se trener Zagreba na greške koje su radili.

Veszprem je poznat kao klub s najboljim navijačima u Europi. Svjesni su toga i Stipe i trener.

- Igrali smo dosta puta u Veszpremu. Uvijek im je puna dvorana gdje svaki navijač daje zadnji atom snage da navija za svoju ekipu. Neće nam biti lagano, nećemo se čuti na terenu. Zato nam je jako bitno da budemo skoncentrirani - rekao je Mandalinić, a trener se nadovezao:

- Malo smo se prilagodili. Trenirali smo pod navijačkom atmosferom, spustili smo zvučnike u dvorani na najnižu moguću razinu. Imaju najbolju publiku u Europi, nose ih do pobjede. Mi smo se pripremali i vidjet ćemo kako će naša ekipa reagirati na tu atmosferu - zaključio je Ivandija.

Stipi ide zadnja riječ.

- Imamo povoljan rezultat, slična situacija je bila lani s Löwenom. Nitko nije nepobjediv. Oni jesu blagi favoriti, ali mi smo opušteni, ući ćemo im u meso i pokazati im da imamo karakter. Idemo odigrati najbolju utakmicu što možemo. Sad nam je biti ili ne biti - rekao je Stipe za kraj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu