Obavijesti

Sport

Komentari 70

Ivanišević komentirao situaciju Novaka i US Opena: To je sr*nje i besmislica. Ja nemam nade

Ivanišević komentirao situaciju Novaka i US Opena: To je sr*nje i besmislica. Ja nemam nade

Da se to dogodilo nekom drugom tenisaču, u 90 posto slučajeva bi prestao igrati. Novak je rođeni borac i genij ovog sporta, osvrnuo se na sve događaje u Novakovoj karijeri u posljednje dvije godine Ivanišević

Osvojio je Wimbledon, ali sve je izglednije da podizanje trofeja na Grand Slam turniru neće moći ponoviti. Novak Đoković (35, ATP 6.) ne bi volio ponoviti slučaj 'Australija' kad se zbog propisa našao u neugodnoj situaciji.

Ovaj put propisi SAD-a zabranjuju ulazak stranim državljanima koji nisu cijepljeni, ali srpski se tenisač i dalje priprema kao da će tamo zaigrati. Navodno se nastoji potaknuti i američkog predsjednika Joea Bidena kako bi Novak mogao nastaviti lov na 22 GS titulu upravo u New Yorku.

Novak pokazao formu gurajući auto vrijedan 170.000 eura
Novak pokazao formu gurajući auto vrijedan 170.000 eura

Sve je to već s njim jednom prošao kao trener naš Goran Ivanišević i za francusku La Repubblicu prokomentirao situaciju.

Pokretanje videa ...

- Nade ima uvijek i Novak će napraviti sve da bi zaigrao na US Openu. Možda će dobiti neku posebnu vizu. Iako, sam nemam uopće nade u promjenu odluke američkog predsjednika prije turnira. Meni je sve to sr*nje i besmislica. Ako ste cijepljeni i pozitivni na koronavirus, smijete ući u SAD. Ako niste cijepljeni, a negativni ste, ne smijete ući. Previše je politike u sportu.

Situacija je za srpskog tenisača bila šteka, a ispitali su i francuski novinari je li Đoković razmišljao o umirovljenju nakon svih događaja u Australiji i nakon toga te kritiziranja mnogih odluka.

- Da se to dogodilo nekom drugom tenisaču, u 90 posto slučajeva bi prestao igrati. Novak je rođeni borac i genij ovog sporta - zaključio je bivši hrvatski tenisač.