Obavijesti

Sport

Komentari 18

Ivić: Hvidt mi nije još čestitao, nadam se da hoće u uzvratu...

Ivić: Hvidt mi nije još čestitao,  nadam se da hoće u uzvratu...
4

Zadovoljan sam, da mi je netko ovo ponudio prije utakmice ja bih pristao. Svesti Kolding na 17 golova ne može svatko, rekao je Vujović nakon nove velike pobjede

VIDEO

Još od Ivana Balića, nitko nije dobio takve ovacije u Areni. Nitko do Filipa Ivića. Zagrebov golman potpuno je zasjenio jednog od najboljih golmana u povijesti ovog sporta. Veliki Kasper Hvidt imao je šest, a Zagrebov 'mali' Fićo respektabilnih 14 obrana protiv jedne od najboljih vanjskih linija u Europi.

- Je li mi čestitao? Nije još, ali nadam se da hoće nakon uzvratne utakmice - nasmijao se Filip.

Možda mu nije čestitao u četiri oka, no jest na konferenciji za medije nakon utakmice.

- U prvih 20 minuta postojala je samo jedna momčad, samo jedan golman - Filip Ivić - rekao je iskusni Danac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svidjela mu se ponovno dupkom puna Arena i glasni Zagrebovi navijači.

- Bilo je prekrasno igrati u Zagrebu, atmosfera je bila prijateljska. Zadnji dio utakmice daje nam nadu da možemo proći, ništa još nije odlučeno - kaže Hvidt.

S tim se slaže i njegov sinoć puno uspješniji kolega Ivić.

- Mislim da ovih pet razlike nije dovoljno za uzvrat. Kolding je jako dobra ekipa, iskusna. Malo su me iznenadili, nije ovo bila njihova utakmica. U uzvratu će to biti skroz drugačije.

Žali za propuštenom prilikom da 'nakantaju' iskusne Skandinavce. 

- Sve je bilo super do zadnjih tri, četiri minute, vodili smo 9 razlike, a oni su na kraju su smanjili na 5. Da smo stisnuli na kraju sve bi bilo idealno. Naravno, i tamo idemo po pobjedu i prolaz - rekao je Filip.

Velike probleme Zagreb je imao početkom drugog poluvremena, punih 12 minuta hrvatski prvak nije zabio gol.

- Naša dobra obrana je bila glavni razlog zašto smo danas pobijedili. Sama statistika kroz cijelu sezonu dovoljno govori. Imamo najmanje primljenih golova, a nadam se da će tako i ostati nakon gostovanja u Kopenhagenu. Malo nam napad šteka, moramo to bolje odraditi u drugoj utakmici.

'Ako osjetim da su se zadovoljili ovime, dobit će po nosu'

Dugo su se zagrebaši zadržali u svlačionici nakon utakmice. Inače uvijek nasmijani Veselin Vujović u svlačionici je imao što reći svojim igračima.

- Prvih 10 minuta u svlačionici bilo je burno, ali zadnje dvije minute bile su sasvim u redu - nasmijao se Vujović pa nastavio:

- Zadovoljan sam, da mi je netko ovo ponudio prije utakmice ja bih pristao. Svesti jedan Kolding na 17 golova ne može svatko. Na to treba biti ponosan. No ako osjetim da su se moji igrači zadovoljili ovime, netko će dobiti po nosu.

Dalibor Urukalović/Pixsell

Moglo je biti i sedam, osam, pa čak i 10 razlike za Zagreb, no Vujović kaže da je bolje pet.

- Naravno da nam malo mogu pokvariti raspoloženje neke ishitrene pogreške. Ali, znate što, da je bilo sedam razlike možda bi moji rukometaši bili opušteni, razmišljali 'lako ćemo'. Ovih pet razlike je otvoren rezultat, idemo i tamo pobijediti, ali žao mi je što smo u drugom poluvremenu pokvarili dojam iz prvog poluvremena kada nas je nosio Filip Ivić. Moj cilj ovdje je da vidim koji je krajnji cilj ovih igrača. Sretan sam ovdje, pa zbog ove mladosti sam ja i došao u Zagreb. No ta mladost ti nekada donese i loše stvari poput tih ishitrenih pogrešaka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića