Obavijesti

Sport

Komentari 18

Ivica Kostelić: Bilo je pitanje vremena kad će se ovo dogoditi

Ivica Kostelić: Bilo je pitanje vremena kad će se ovo dogoditi
1

Trojica naših skijaša ostvarili su rezultate karijere na Sljemenu. Rodeš je izjednačio sedmo mjesto Madonne, Vidović je završio 15. a Elias Kolega na kraju je bio 20. To je oduševilo pomoćnog trenera reprezentacije

VIDEO

Jako smo sretni da imamo tri momka u 30, vjerujem da ćemo uskoro imati i četiri. Bilo je pitanje vremena kad će se ovo dogoditi i iznimno mi je drago da se ovo dogodilo baš na Sljemenu, rekao je pomoćni trener naših skijaša Ivica Kostelić nakon odličnog postignuća na slalomskoj utrci.

Zagreb: Ivica Kostelić provjerava stazu prije 2. vožnje muškog slaloma

Ivica nikad nije osvojio zlato pred domaćom publikom, ali s ovakvim mladim snagama imamo se pravo nadati da će kroz koju godinu i Hrvat biti sljemenski kralj. 

Pokretanje videa...

02:21

- Treba im čestitati svima od reda. Istok je odskijao dva samouvjerena laufa, Vidoviću koji je također bio odličan, ali i Kolega koji je bodovima pomogao ekipi - rekao je neokrunjeni kralj Sljemena i dodao:

Zagreb: Druga vožnja muskog slaloma Snow Queen Trophy 2019.

- Svi mogu biti zadovoljni, naravno svatko će pronaći nešto za napredak u svojoj vožnji. Neću reći da ove postave nisu odgovarale našim momcima koji bolje skijaju u kompliciranijim postavama, ali i danas su bili dobri u jednostavnima. Kad se gleda sa strane, svi su skijali dobro i rezultati su takvi pa moramo biti zadovoljni. 

Zagreb: Konferencija za medije povodom ženskog i muškog slaloma na Sljemenu

Ovakvim rezultatima doprinijela je i odlična atmosfera u reprezentaciji.

- Jučer su se zafrkavali i to je meni bio signal da su opušteni. Iskazali su se pod pritiskom vlastite publike, ponavljam drago mi je da se to dogodilo ovdje, a ne negdje drugdje pa i oni mogu psihički napredovati. Ne radi se samo o dobrom skijanju nego i ispunjavanju očekivanja okoline - zaključio je Kostelić.

Pavlek: Još malo se tresem, srce mi lupa i puls mi je visok zbog naših dečki

Direktor Hrvatskog skijaškog saveza bio je pod dojmom nakon utrke.

- Još malo se tresem, srce mi lupa i puls mi je visok zbog naših dečki. Ovo je točka na i, rezultat kvalitetnog i upornog rada. Ovo je fantastična nagrada sljemenskoj publici. Jedan u 10, dva u 15, tri u 20. Odlično su se nosili s pritiskom. Motivira ih domaća publika, ali htjeli, ne htjeli, imaju tremu. Vjerujem da su lijepe skijaške godine pred nama - završio je Pavlek.

Zagreb: Druga vožnja ženskog slaloma Snow Queen Trophy 2019.

Vidović je sa 25 godina najstariji od ove trojke, dok Rodeš i Kolega imaju 22 godine pa se hrvatsko skijanje ima čemu nadati. 

Na postolju su bila dva Austrijanca i Francuz. Najbolji skijaš današnjice Marcel Hirscher po peti je put slavio na Sljemenu, gdje je bio najbrži i 2012., 2013., 2015. i 2018., a ovo mu je 30. slalomska pobjeda u karijeri. Do nje je stigao sa 60 stotinki prednosti ispred drugog Francuza Alexisa Pinturaulta, odnosno 62 stotinke ispred trećeg sunarodnjaka Manuela Fellera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu