Obavijesti

Sport

Komentari 81

Gruba pogreška pred samim ciljem, Kosteliću 18. mjesto!

Gruba pogreška pred samim ciljem, Kosteliću 18. mjesto!
1

Ivica Kostelić osvojio je 18. mjesto u slalomu Adelbodena! Nakon prve vožnje bio je osmi, a u 2. vožnji bio je vrlo dobar do pred sam kraj, a onda je grubo pogriješio...

VIDEO

'Profesor' je u skladu s nadimkom odradio 1. vožnju i gotovo cijelu 2. vožnju. Nažalost, trenutak dekoncentracije pred samim ciljem koštao ga je puno boljeg plasmana. Ivica Kostelić osvojio je 18. mjesto u slalomu Adelbodena i samo 13 bodova!

Šteta jer da hrvatski skijaš nije tako grubo pogriješio, u najgorem slučaju bi završio kao osmi, mjesto koje je imao uoči 2. vožnje.

Četvrti je to bio slalom sezone, a nakon "drvene" medalje u Leviju i 27., odnosno 24. pozicije u Val d'Isereu i Bormiju, Kostelić može biti relativno zadovoljan. Iako, reakcija nakon ulaza u  'finiš' odavala je razočaranje, nekoliko puta udario se po kacigi.

Za pobjednikom, sjajnim Hirscherom zaostao je 2.52. Mjesto na postolju osigurali su još Myhrer i Kristoffersen.

Ivica je sada 38. u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Od petka do nedjelje slijede spust, slalom i superkombinacija u Wengenu.

LIVE

Gotov je slalom u Adelbodenu, pobjednik je Marcel Hirscher, a Ivica Kostelić je osvojio 18. mjesto!

Na čelu kolone je Myhrer, ostala su još samo trojica skijaša na startu. Fantastična vožnja Hirschera na rubu ispadanja, cijelo vrijeme je zaostajao, ali je ipak preuzeo vodstvo! 

U kućici je Ivica Kostelić, želimo mu puno sreće! Ima 0.87 prednosti iz 1. vožnje u odnosu na vodećeg Thalera. Na prvom prolazu ima još 0.43 viška! Na drugom ima prednost od samo 0.04! Pred sam kraj je napravio grubu pogrešku i ušao je u cilj s 1.30 zaostatka! Dovoljno za 13. mjesto!

Talijan Patrick Thaler preuzeo je vodstvo, ima 0.58 prednosti u odnosu na Herbsta te 0.79 u odnosu na Fellera

Počela je 2. vožnja, prvi je krenuo Slovak Adam Zampa

2. VOŽNJA

Gotova je 1. vožnja, Ivica Kostelić je ostao osmi! Hargin je prvi, a Dalibor Šamšal ponovno nije završio utrku! U 13:30 sati je na rasporedu 2. vožnja

Za današnji slalom prijavilo se 80 skijaša, a utrku je odradilo 30. Vodeći je i dalje Hargin, a Kostelić je na vrlo dobrom 8. mjestu!

Odskijalo je 15 skijaša, a 'profesor' zasad drži 8. mjesto!

Na startu je Ivica Kostelić! Na prvom prolazu ima 0.42 zaostatka, na drugom 0.82, a u cilju 1.19 što je, nažalost, zasad posljednje 5. mjesto!

Vodstvo je preuzeo Šveđanin Mattias Hargin, sjajna vožnja i 0.39 prednosti

Mario Matt prvi se spustio niz slalomsku stazu u Adelbodenu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu