Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ivica senzacionalan osmi u spustu u Chamonixu!

Ivica senzacionalan osmi u spustu u Chamonixu!
1

Kad sam ušao u ciljnu ravninu, pogledao semafor i vidio jednoznamenkasti broj, mislio sam da je greška, da se semafor pokvario, rekao je Kostelić

VIDEO

E, da mi je u spustu završiti među deset, vrijedilo bi to kao slalomska medalja, Ivičine su riječi. U subotu u Chamonixu, njegov san se ostvario.
- Stari ovo je nemoguće, prestrašno - euforično je počeo Ivica. Svakih nekoliko sekundi bi zastao, jer  prilazili su mu ostali skijaši pružavši mu ruku. Svi su željeli čestitati.
- Kad sam ušao u ciljnu ravninu, pogledao semafor i vidio jednoznamenkasti broj, mislio sam da je nekakva greška, da se semafor pokvario. Nisam mogao vjerovati - rekao je Ivica.
Na prvom prolaznom vremenu Ivica je imao najbrže vrijeme, da bi na kraju za pobjednikom Marcom Sullivanom zaostao 88 stotinki.
- Jedan od najdražih uspjeha u karijeri koji se može mjeriti s nekim slalomskim pobjedama - gotovo je u jednom dahu izgovorio Ivica. Sutra se u Chamonixu vozi superkombinacija.
- Ma neću sada o tome razmišljati. Cijelu dan ću uživati, ovo je za mene još uvijek nemoguće. O kombinaciji ću razmišljati tek u nedjelju ujutro - rekao je Ivica Kostelić.

ANA BEZ DRUGE VOŽNJE
Jedina hrvatska predstavnica u veleslalomu u njemačkom Ofterschwangu Ana Jelušić završila je 45. s tri sekunde i 42 stotinke zaostatka za Nicole Hosp. Danas je na rasporedu slalom, Anina najbolja disciplina. Osim nje, na stazi će se naći i Nika Fleiss te mlada Sofija Novoselić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića