Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ivica: Staza u Wengenu je dobra za sjajne rezultate

Ivica: Staza u Wengenu je dobra za sjajne rezultate
1

Prošle godine Ivica Kostelić je u superkombinaciji u Wengenu bio odličan četvrti, sa zaostatkom od 20 stotinki za trojicom najbržih skijaša

VIDEO

Između Ivice i Wengena postoji neka tanka nit, odnosno tajna veza, kako je znao govoriti najbolji hrvatski skijaš. Čak je četiri puta bio na postolju, 2002. na najvišoj stubi.
- Volim ovdje skijati. Adelboden je vratio samopouzdanje i vjeru u dobar rezulat - rekao je Ivica. Kombinacijski spust skraćen je i počinje odmah ispod Hundschopfa (dio spustaške staze s najvećim nagibom u Svjetskom kupu).
- Da, spust je skraćen i to je dobro. U gornjem dijelu staze Ivica ima najveće zaostatke - rekao je direktor reprezentacije Vedran Pavlek. Prošle godine Ivica je u superkombinaciji u Wengenu bio četvrti, sa 20 stotinki zaostatka za postoljem.
- Vjerujem da mogu ove sezone do postolja, možda i pobjede. Zašto ne u Wengenu, stazi na kojoj sam već napravio sjajne rezultate - najavio je Ivica. Osim njega, nastupit će Natko Zrnčić Dim, koji je na zadnjem treningu spusta u četvrtak bio 22.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića