Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Ivica Šurjak je i službeno prvi čovjek struke Hajduka

Nadzoni odbor potvrdio je i ugovor Duji Čopu koji će za bijele igrati četiri godine. Prilikom odlaska, odšteta će se dijeliti 80:20 u korist Hajduka

hajduk,hr
Foto: hajduk,hr
7 komentara

Hajdukov nadzorni odbor potvrdio je Ivicu Šurjaka kao člana uprave zaduženog za struku, Antonia Karduma za člana uprave zaduženog za financije i organizacijske poslove te poduzetnika Josipa Grbića koji bi trebao biti koordinator između uprave i radne zajednice Hajduka. Obzirom da je gradonačelnik Splita i po funkciji većinski vlasnik Hajduka, Željko Kerum najavio kako Joško Svaguša ostaje na mjestu predsjednika, jasno je kako će spomenuta četvrorka ubuduće voditi Hajduk. Šurjak je poznat široj javnosti, ne samo kao igrač, već kao i dugogodišnji član uprave, dok su Kardum, koji je do funkcije je došao kao jedan od kandidata za preuzimanje službe za gospodarstvo u Kerumovoj gradskoj upravi i Grbić, koji je blizak Kerumu, novi ljudi na Poljudu. Ponuđen im je četverogodišnji ugovor.
- Nisam inzistirao na ugovoru. Tu sam već mjesec i pol i najveći dio posla smo obavili - rekao je Šurjak i dodao kako pritom misli na dovođenje trenera Reje te najboljeg igrača Hajduka, Anasa Sharbinija.
Polako se slaže i križaljka nadzornog odbora koji će svoj konačan sastav dobiti za otprilike mjesec dana za kada je zakazana skupština. Poznato je kako će nadzorni odbor imati devet članova, pet će ih dati Split kao većinski vlasnik, a četiri će biti izabrana iz redova dioničara. Trojica su već poznata, Jako Andabak, Ivan Rimac i Tomislav Mamić, dok će predstavnik malih dioničara biti izabran naknadno. Imena petorice predstavnika grada trebala bi biti poznata u slijedećih dan, dva, a među kandidatima se spominju Petroslav Sapunar - predsjednik Županijske skupštine i Stjepan Kolovrat - član Uprave splitske banke. Dodajmo i da je nadzorni odbor potvrdio ugovor napadaču Hajduka Duji Čopu koji će slijedeće četiri sezone igrati u bijelom dresu. Prilikom odlaska odšteta će se dijeliti 80:20 u korist Hajduka.

Naši partneri pišu
Message