Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ivica Šurjak tužbom do povratka u splitski Hajduk

Ivica Šurjak tužbom do povratka u splitski Hajduk
1

Nekadašnji stručni savjetnik Hajduka tužio je splitski klub i traži povratak na radno mjesto koje je izgubio izvanrednim otkazom 30. svibnja 2008.

VIDEO

Bivši stručni savjetnik Hajduka Ivica Šurjak tužbom traži povratak na radno mjesto koje je izgubio izbanrednim otkazom ugovora o radu 30. svibnja 2008. godine.
- Ivica Šurjak imao je s Hajdukom ugovor o radu na određeno vrijeme od 15. srpnja 2007. do 15 srpnja 2010. godine. Hajduk mu je uručio izvanredni otkaz iz dva razloga. Prvi  je neispunjavanje radnih obaveza u vidu mjesečnih izvješća o stanju u klubu te drugo iznošenje objeda na račun čelnika HNK Hajduk na konferenciji za novinare 16. svibnja 2008. godine, rekao je Hajdukov odvjetnik Vinko Radovani.
Šurjak svoju tužbu temelji na činjenici da nije izvrijeđao sve čelnike HNK Hajduka nego samo jednog (Mirka Klarića op.p) te kako tijelo koje mu je uručilo otkaz "trijumvirat" koji je tada vodio klub nije nadležan po statutu kluba za donošenje takvih odluka.
- Hajduk stoji pri tome da su predsjednik skupštine Ante Nosić te dopredsjednik Mirko Klarić i Vinko Bajrović legalno izabrano vodstvo kluba i kao takvi su potvrđeni od skupštine i od nadležnih organa, državne uprave te su kao takvi mogli donijeti odluku o izvanrednom otkatu Ivici Šurjaku - zaključio je Radovani.
Ukoliko uspije u tužbi i dobije sudski spor Ivici Šurjaku bi Hajduk morao isplatiti i osobne dohotke u iznosu od 3.000 eura mjesečno od dana otkaza do donošenja pravomoćne presude.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića