Obavijesti

Sport

Komentari 16

Ivica Tucak objavio popis za OI: Sukno i Garcia putuju u Brazil

Ivica Tucak objavio popis za OI: Sukno i Garcia putuju u Brazil
1

Naravno da sam ja želio na raspolaganju imati sve najbolje igrače i da je Sandro među njima - kazao je Tucak, naglašavajući da mu se ni Obradović ni Paškvalin nisu ispričali za prekršaj.

VIDEO

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je u četvrak popis od 19 igrača, među kojima je i Sandro Sukno, na koje računa za nastup na OI u Rio de Janeiru gdje brane zlatnu medalju sa OI u Londonu.

- Naravno da se na popisu kandidata nalazi Sandro Sukno jer, složit ćete se, reprezentacija s njim ili bez njega nije ista. Kronologiju sukoba znate. Ja sam Sandra, Obradovića i Paškvalina suspendirao zbog neprimjerenog ponašanja još 7. travnja. Sandro se odmah ispričao i meni i suigračima i u više navrata je izrazio žaljenje zbog tog čina. Naravno da sam ja želio na raspolaganju imati sve najbolje igrače i da je Sandro među njima - kazao je Tucak, naglašavajući da mu se ni Obradović ni Paškvalin nisu ispričali za prekršaj.

Na popisu izbornika koji će se u ponedjeljak okupiti u Šibeniku na početku priprema za nastup na OI u Rio de Janieru su 19 vaterpolista: vratari - Pavić, Bijač, Marcelić; bekovi - Bušlje, Burić, Milaković, Buljubašić i Macan; centri - Lončar, Pavlović, Krapić; vanjski igrači - Joković, Šetka, Petković, Fatović, Muslim, Bukić, Sukno, Vukičević.

- Ovim igračima ću pridodati i ljevorukog napadača Xavija Garciu koji već ima hrvatsko državljanstvo i izrazio je želju da nastupa za 'barakude', ali do 18. srpnja ne smije nastupiti ni za jednu reprezentaciju i mi ćemo to poštivati - kazao je izbornik i izrazio uvjerenje da su to igrači s kojima može izboriti jedno od mjesta na pobjedničkom postolju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na konferenciji su član uprave tvrtke "Deltron" Ivica Bašić i direktor HVS-a Perica Bukić potpisali sponzorski ugovor.

- Normalno je da naša tvrtka koja zastupa najvećeg proizvođača klimatizacijske opreme Gree, koja je rashladnim uređajima opremila i olimpijske objekte na Igrama u Pekingu i Londonu, bude sponzor jedne od najuspješnijih reprezentacija na svijetu. Time želimo pomoći našem sportu pa će svaki uspjeh naše reprezentacije biti i naš uspjeh - rekao je član Uprave Deltrona Ivica Bašić .    

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz