Obavijesti

Sport

Komentari 17

Ivica zapjevao našim skijašima za sreću: Joj, Hirscher bu lud

Ivica zapjevao našim skijašima za sreću: Joj, Hirscher bu lud
1

Ivica Kostelić pridružio se Luki Buliću u "Bullhitu" Antene Zagreb i poželio sreću hrvatskim skijašima na zagrebačkoj gori. Ivica i Luka odlično su se zabavili, a rezultat je još jedan zanimljiv duet

VIDEO

Sve je odlično. Snijeg je pao kao dekoracija za pravu zimsku atmosferu. Čeka se još samo zvižduk suca, rekao je Ivica Kostelić za Antenu Zagreb. Sreću našim skijašima poželio je i "Bullhitom". 

Je li skijanje manje popularno otkad ste Janica i ti prestali skijati?

- Vjerujem da malo je, međutim moram reći da sam ugodno iznenađen posjećenošću Snježne kraljice proteklih dviju sezona. I ono što je najvažnije, sljemenska publika održava svoj imidž fer publike i skijaši poslije svake utrke odlaze s osmijehom i to je ono što krasi sljemensku utrku.

Zagreb: Izvlačenje startnih brojeva za žensku slalomsku utrku Snow Queen Trophy 2019.


Hoćeš li gurati djecu prema skijanju?

- Ovisi o njima, ako budu imali sklonosti prema skijanju ja ću im u tome pomoći. Prema bilo čemu, posebno ako je to sport, ako vidim da tome naginju, ja ću im pomoći da se time bave.

U svakom sportu postoji konkurencija. Kako je to među skijašima?

- Ovisi od pojedinca do pojedinca. Skijanje je sport u kojemu se sportaš natječe protiv staze i samoga sebe. Konkurenti u skijanju imaju jedan korektan odnos, postoji solidarnost jer je to takav sport u kojemu ima dosta teških ozljeda pa su skijaši solidarni i dosta se respektiraju.

Kako je bilo nakon svake tvoje ozljede ponovno stati na skije, otkud snaga i motivacija?

- Prođe se kroz crne faze, sve ovisi koliko one traju. U jednom trenutku jednostavno odlučiš da je vrijeme da se krene dalje, tražiš motivaciju u bilo čemu. Ako voliš to što radiš i vjeruješ u određeni poredak stvari, puno si se trudio i dao si cijelog sebe moraju doći rezultati, a gdje ćeš pronaći motivaciju to ovisi o čovjeku.

Osim što je bivši skijaš zapjevao s Lukom, igrao je pikado i odgovarao na pitanja s ekipom Jutarnjeg showa Antene Zagreb. Tada je skijaš priznao da je Janica bolja od njega, osim u skijanju, i u multitaskingu. Međutim, naišlo je nešto škakljivije pitanje pa je Kostelić otkrio da je najskuplja stvar koju je ikada ukrao bio strip

Ivica je pokazao i znanje u pikadu, pa je 'zasjeo' na prvo mjesto prestigavši s bodovima Mile Kekina

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu