Obavijesti

Sport

Komentari 237

Izbornik odlučio: Čačić vraća sastav iz prve dvije utakmice

Izbornik odlučio: Čačić vraća sastav iz prve dvije utakmice
1

NISMO MI MAĐARI Portugalski zadnji red tresao se pred Mađarima, kako onda neće pred naletima Mandžukića?! Hrvatska i Portugal igraju večeras u 21 sat u Lensu

VIDEO

Kalinić sjajan, Rog odličan, Pjaca impresivan...

Nakon utakmice protiv Češke, Ante Čačića zaboljela je glava... Koga staviti u igru?

- Mandžo i ja smo dobri prijatelji. Čestitao mi je nakon protiv Španjolske. Nema između nas rivalstva. Već dugo smo zajedno u reprezentaciji. Što god izbornik odluči, neka bude tako. Važna je Hrvatska - kaže Nikola Kalinić.


A izbornik je odlučio. Protiv Portugala na teren će istih jedanaest igrača koji su igrali protiv Tuske i Češke. Ćorluki će se pridružiti Vida, umjesto Vrsaljka će Strinić, Roga će zamijeniti Modrić, a Pjacu Brozović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ćorluka ima problema s tetivama, pa ima poseban “ritam”. A na društvene mreže stavio je svoju fotografiju s onom vaterpolskom kapicom i potpisom - Mile Smodlaka.

Ako ćete se kladiti kad bi Hrvatska mogla zabiti gol, onda vam nudimo preporuku - u posljednjih osam minute prvog poluvremena. Protiv Turske je Modrić zabio u 41., Česima je Perišić smjestio u 37., a Kalinić Španjolcima u 45. minuti.

Susret protiv Portugala bit će i novi okršaj Mandžukića i Pepea, dva stara “prijatelja”. Naime, dok je igrao za Atletico, Mandžo je gotovo svaku utakmicu bio na rubu tučnjave s Pepeom. Jednom je Real slavio gol, a Pepe je došao do Mandžukića i unio mu se u lice. Mandžo ga je s dvije ruke odgurnuo, doletjeli su suigrači, no sudac ih je razdvojio.

Drugi put mu je Pepe uklizao, pa ga Mandžo napao, ovaj ga odgurnuo...

I jedan i drugi su prgavi. Netko će nakon te utakmice morati odmoriti. Pepe se ionako zaželio domovine... Sretno mu na godišnjem odmoru.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 237
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna