Obavijesti

Sport

Komentari 64

'Izmamio sam Liviju osmijeh na lice, oduševila ga je poruka'

'Izmamio sam Liviju osmijeh na lice, oduševila ga je poruka'
1

Kad sam vidio da je to njegova djevojka Helena to postavila na Instagram oduševio sam se. Poslao sam joj poruku i kazala mi je da je to Dominiku bilo baš drago, izmamilo mu je osmjeh od uha do uha, priča nam poštar

VIDEO

U četvrtak je na adresu Dominika Livakovića (24) stigla neobična, ali simpatična poruka. Dinamov golman bio je utučen nakon remija protiv Šahtara (3-3) u Ligi prvaka, a jedan zagrebački poštar ispisao mu je poruku na računu:

"Pobjeđujemo u Milanu!", u potpisu - poštar.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Pokretanje videa...

01:09

A taj misteriozni poštar jest Goran Novačić (40) koji je Hrvatskoj pošti postao prava faca.

- Je, pročulo se da sam Liviju ostavio tu poruku. Malo me sad i zezaju da sam poznat, haha - javio nam se dobro raspoloženi poštar.

Pokretanje videa...

36:28

'Morao sam razveseliti dečke'

Novačić je iz Zagreba i godinama prati i navija za Dinamo.

- Vjerujte, nikad ovako nešto nisam napravio. Osjetio sam navijačku dužnost Livakoviću poslati poruku. Gledao sam tu šokantnu utakmicu, vidio da su dečki utučeni... Godinama raznosim poštu, čak i na Dinamov stadion. Često poštu nosim i Dominiku - otkrio nam je poštar.

A kako je reagirao Livaković?

- Ma oduševljen je bio. Kad sam vidio da je to njegova djevojka Helena postavila na Instagram oduševio sam se. Poslao sam joj poruku i kazala mi je da je to Dominiku bilo baš drago, izmamilo mu je osmjeh od uha do uha - uzbuđeno priča Goran.

'Čekao sam Livija pola sata za fotku'

Novačić je u petak svratio i do Maksimira. Poslom, naravno. Ipak, poželio je uhvatiti i Livakovića za fotografiju, a ovaj je to oduševljeno prihvatio.

- Baš kad sam došao on je bio na masaži pa sam ga morao pričekati pola sata, ali vrijedilo je. Fotka je tu. Izgrlili smo se, pozdravili, ma vrhunski - kazao je gospodin Novačić.

Ne boji se kazne HP-a zbog pisanja po računu.

- Ma kakvi, pa to je svima bilo simpatično. Drugo bi bilo da sam na račun napisao nekakve uvredljive poruke. Mislim da s ovime nisam kompromitirao svoju uniformu. Jedino da me stranka prijavila, a u ovom slučaju nije, haha. Uostalom, prvi put sam napravio ovako nešto - objašnjava.

Hoće li Dinamo dobiti Atalantu u Milanu?

- Nadam se pobjedi. Kvalitetom odskačemo puno od njih, bez obzira što oni igraju talijansku ligu. Idemo po tri boda i prolazak dalje - završio je optimistični poštar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener