Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Izostao striptiz: Zdravko Mamić izbjegao navijače

U avionu se burno slavilo, pio se viski, pjevale su se navijačke pjesme, tek poneka cajka i po dolasku šlager “Zagreb tak imam te rad”

Dalibor Urukalović
Foto: Dalibor Urukalović
6 komentara

Kaj nas je tak malo? Ma, nema veze, ja bi doš’o i da smo spušili, pričao je jedan od 23 Dinamova navijača koji su došli u Zračnu luku dočekati Dinamov povratak iz Praga. Gotovo da je više bilo policajaca sa štitovima i pendrecima. A u avionu za to vrijeme igrači su diskretno slavili ispijajući viski i pjevajući navijačke pjesme. Netko je pokušao s “cajkom”, ali nije uspio. Sletjeli su, pak, s pjesmom “Zagreb tak imam te rad”.
- Bu se Maminjo opet skinul? - pitao je navijač prijatelja, baš kad su dečki, oko 1.40, počeli izlaziti iz aerodromske zgrade i ulaziti u autobus. Da, lani je Zdravko Mamić nakon pobjede u Amsterdamu na Plesu zaplesao “trbušni ples”, a vani je čekala masa od oko 1500 ljudi, euforija. U petak ujutro samo je Dino Drpić skinuo majicu i bacio im u ruke te u autobus ušao gol do pasa. Da, i Mandžukić, a Mikić je bacio gornji dio trenirke. Bio je to vrhunac striptiza.
- A di je Maminjo? - pitao je netko.  Ali, Zdravka Mamića nigdje. Ni Branka Ivankovića, kojega su navijači, unatoč plasmanu u Ligu Uefe, kritizirali. Nisu im se svidjele njegove taktičke zamisli, pogotovo ona s Carlosom na mjestu zadnjeg veznog. Provirio je Tanac, kratko mahnuo dečkima. Vidjevši da ga baš ne “fermaju”, povukao se. Zdravko Mamić? Ni traga ni glasa, izišao je na stražnji izlaz. Kažu oni koji su ga vidjeli da je i u avionu bio mirniji no ikad. I - nije se skidao, provjereno.

ZORANA MAMIĆA KUĆI ODVEZAO POLICIJSKI KOMBI
Izvršni dopredsjednik sletio je s momčadi, ali izišao je na stražnji izlaz, bez pozdrava.
Je, stigao je Zdravko, ali je već otišao kući, rekao je Zoran Mamić, stojeći uz cestu i čekajući prijevoz. Deset minuta, petnaest, dvadeset, taksija nigdje. Zar se Zdravku toliko žurilo da nije mogao ni brata povesti kući? Policijski kombi baš je kretao prema Zagrebu, Zoki je “stopirao”, ukrcao se i, sigurniji nego ikad, otišao kući.

Naši partneri pišu
Message