Obavijesti

Sport

Komentari 29

Soudani potpisao: Imao sam i bolje ponude, ali nije sve u lovi

Soudani potpisao: Imao sam i bolje ponude, ali nije sve u lovi
1

Dobio sam i bolje ponude, financijski najbolju iz Kine, ali nije sve u novcu. Drago mi je da karijeru mogu nastaviti ovdje, rekao je Soudani koji je potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom

VIDEO

Svečano je bilo na Maksimiru gdje je u podne novi ugovor potpisao najbolji 'modri' igrač Hilal Soudani. Proteklih mjeseci na adresu Dinama stiglo je dosta ponuda za Alžirca, koji je ipak odlučio ostati i pokušati treći put s Dinamom izboriti Ligu prvaka.

Potpisao je novi trogodišnji ugovor.

- Možda je malo dugo trajalo to odlučivanje, alli sretan sam. U Dinamu sam četiri godine i nije se lako rastati nakon tolikih godina. Drago mi je da mogu nastaviti karijeru ovdje. Momčad ima potencijala, jako puno mladih igrača i to mi daje nadu i želju da radim s njima i da dam još više za momčad. Siguran sam da ćemo opet biti prvaci i pokušat ćemo ući u Ligu prvaka, treći put otkako sam ja ovdje - rekao je Soudani, koji je priznao da je o novom ugovoru odlučio prije tjedan dana.

- Odlučio sam sad potpisati ugovor kako bih mogao biti miran za završnicu prvenstva. Bit ću sto posto koncentriran na klub i napravit ću sve kako bih pomogao klubu da osvoji prvenstvo. Dobio sam i bolje ponude, financijski najbolju iz Kine, ali nije sve u novcu. Ne želim reći tko me sve htio dovesti, ostavio bih to za sebe.

- Moja obitelj jako voli Zagreb, super se osjećaju ovdje. Bili su za to da ostanem. Jako su sretni što sam potpisao. Svi me cijene u klubu i drago mi je da ću ovdje biti još tri godine - rekao je Soudani, koji se potom okrenuo prvenstvu i lovu za RIjekom.

Ovo je kao da Ronaldo potpisuje za Real

- Rijeka igra super ove sezone, ali i mi smo krivci što je stanje na tablici ovakvo. Prosuli smo neke bodove koje nismo smjeli u prvom dijelu sezone. Uskoro igramo protiv Rijeke, spremni smo, ali znamo da neće biti lako - dodao je Soudani.

- Ovo je kao da Ronaldo produžuje ugovor s Real Madridom. Soudani je imao jako velikih broj ponuda, interes je golem. On je jedan od najboljih stranac u povijesti kluba, prevaga koja je generator odlične atmosfere - rekao je sportski direktor Romeo Jozak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica