Obavijesti

Sport

Komentari 22

Izvršni odbor HNS-a odlučio: HNL će završiti do 28. lipnja!

Izvršni odbor HNS-a odlučio: HNL će završiti do 28. lipnja!
2

Sva natjecanja pod ingerencijom HNS-a završit će do 28. lipnja 2020., zaključak je IO-a HNS-a. Za sva ostala pitanja koja se odnose na natjecanja primjenjivat će se odluke Fife i Uefe

VIDEO

Sastao se Izvršni odbor HNS-a, a tema su bili brojni problemi koje je donio korona virus. Zbog velike pandemije poremetio se kalendar domaćih nogometnih natjecanja.

Temeljem članka 43. i članka 44. st. 6. Statuta i temeljem odluka Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu dana 18. ožujka 2020. godine, Izvršni odbor HNS-a donio je sljedeću odluku:

  • 1. Odigravanje svih natjecanja za koja je nadležan Hrvatski nogometni savez bit će u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske i preporukama Uefe.
  • 2. Natjecanja iz točke 1. ove Odluke završit će do 28. lipnja 2020. godine.
  • 3. Radna tijela HNS-a i povjerenici natjecanja zadužuju se za izradu prijedloga novog rasporeda odigravanja utakmica u natjecateljskoj godini 2019/20.
  • 4. Za sva ostala pitanja koja se odnose na natjecanja primjenjivat će se odgovarajuće odluke Fife i Uefe.

Podsjetimo, do sad se odigralo 26 kola u HNL-u, a Dinamo je vodeći sa 65 bodova. Do kraja prvenstva ostalo je 10 kola, a do 28. lipnja samo su 102 dana. Zbog korona virusa ponovno odigravanje utakmica u HNL-u još nije na vidiku, a bit će pravo umijeće sve te utakmice "utrpati" u raspored i odigrati ih u tako kratkom periodu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:25
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu