Sport

Komentari 19

Izvukli Real u Kupu pa slavili kao da su osvojili Ligu prvaka!

Izvukli Real u Kupu pa slavili kao da su osvojili Ligu prvaka!

Igrači, stručni stožer i čelnici kuba slavili su kao da su osvojili Ligu prvaka, ali Real Madrid i je za njih poput Lige prvaka. Još bolja vijest je ta što će Modrić, Bale i društvo gostovati u 215 km udaljenoj Salamanci...

Nogometaši Unionistasa Salamance su prošli u šesnaestinu finala španjolskog kupa, ali slavlje je bilo još veće kada su otkrili protiv koga će igrati. Kada je dužnosnik španjolskog nogometnog saveza izvukao lopticu s imenom Real Madrid, nastao je pravi kaos u prostorijama trećeligaša Salamance!

Igrači, stručni stožer i čelnici kuba slavili su kao da su osvojili Ligu prvaka, ali Real Madrid i je za njih poput Lige prvaka. Još bolja vijest je ta što će Modrić, Bale i društvo gostovati u 215 km udaljenoj Salamanci. Za njih još jedna rutinska utakmica, ali za domaćine zato cijeli svijet.

Igra se samo jedna utakmica pa se Salamanca možda i ima čemu nadati, a i Real je već imao ružna iskustva s niželigašima. Prije 12 godina ispali su u šesnaestini finala od Real Uniona, a godinu poslije pobijedio ih je i trećeligaš Alcorcón.

Što se tiče ostalih parova, Barca će igrati protiv Ibize, Atletico protiv Cultural Leonesa, a Valencija protiv Logronesa.

Najčitaniji članci