Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Ja sam svoje rekao na terenu, a oni neka odluče što god žele'

'Ja sam svoje rekao na terenu, a oni neka odluče što god žele'
1

Dario Šarić vratio se u Šibenik gdje s obitelji i prijateljima odmara od svoje prve NBA sezone. Dugo je bio glavni favorit za rookieja godine, no sada ga je prestigao Malcolm Brogdon...

VIDEO

Sletio je u Zagreb, na hrvatsko tlo stao je u subotu, a već u ponedjeljak prijepodne kavu je pio u Šibeniku, u društvu oca Predraga. Dario Šarić, najbolji rookie godine u NBA ligi, to tek mora postati i službeno. Čeka se 26. lipanj...

Tek tad će liga objaviti tko je najbolji novi igrač sezone. Nagrada koja je djelovala kao da je rezervirana za Darija navodno mu posljednjih dana klizi iz ruku. Iz nekog čudnog razloga u prvi plan je izbio Malcolm Brogdon.

- Nema mi to logike, ja sam bio prvi na toj listi, on je odigrao utakmicu s pet koševa i četiri asistencije te odjedanput skočio na prvo mjesto - govorio je Dario nakon što je sletio u Zagreb.

Dva dana poslije malo je drukčije gledao na to.

- Ma ne želim se time zamarati. Ja sam svoje rekao na NBA parketima, a na to što će oni odlučiti ionako ne mogu utjecati. Neka odluče kako god žele - poručio je Dario.

U Zagrebu ga je dočekala djevojka Karla i nekoliko prijatelja, a ostatak društva, kao i rodbinu, obilazi otkad je došao. Svi ga žele vidjeti, čuti, čestitati mu. Iza njega je velika sezona, daleko najveća u karijeri, za potvrdu toga ne trebaju mu nagrade... Sad mu je ionako najveća nagrada to što je kući.

- Zaželio sam se materine spize, jedva sam dočekao doći kući - kaže Dario, koji je odmah nakon slijetanja u Zagreb počeo spominjati - punjene paprike.

Ta mu je želja dosad već ostvarena, ali ima on ionako dovoljno želja. Recimo, napraviti nešto veliko s reprezentacijom, idealno bi bilo ovo ljeto.

- Jedva čekam okupljanje reprezentacije! Nakon što malo obiđem obitelj i prijatelje, odlazim na kratki odmor, a zatim krećem s treninzima - ukratko je svoj plan iznijela zvijezda Philadelphia 76ersa.

Gdje će i s kim trenirati još ni sam Dario ne zna, ali uskoro tu ne bi trebalo biti dvojbi. Tata i sin Šarić planiraju sagraditi dvoranu u Šibeniku. U njoj bi Dario trenirao ljeti, a ostatak godine koristili bi je šibenski klubovi. Ta je ideja tek u začetku, ali zvuči jako, jako dobro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani