Obavijesti

Sport

Komentari 73

Jakobušić: Caktaš je sam rekao kako ne želi ostati u Hajduku. A agent tražio da ode besplatno

Jakobušić: Caktaš je sam rekao kako ne želi ostati u Hajduku. A agent tražio da ode besplatno

Bivši je kapetan, jedan od boljih igrača i jedan od najboljih strijelaca. Međutim, ovakvim istupom ne utjelovljuje vrijednosti koje kapetan Hajduka treba imati, predsjednik 'bilih' komentirao je Caktašev istup

VIDEO

Bivši kapetan i najbolji strijelac Hajduka Mijo Caktaš (29) u opsežnom, ekskluzivnom intervjuu za 24sata otkrio je svoju stranu priče u prvom medijskom istupu poslije šest mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO: Caktaš trenirao s 2. momčadi Hajduka

Pokretanje videa...

Caktaš s 2. momčadi Hajduka 00:29

Rekao je kako ga Hajduk nije plaćao, kako ga je predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić lagao i molio da se odrekne primanja jer Hajduk nema novca. Cijelu priču možete pročitati u ispovijesti Mije Caktaša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Caktaš: Jakobušić mi je rekao 'Ako se tebe riješim, s drugima mogu što hoću'. I riješio me se
Caktaš: Jakobušić mi je rekao 'Ako se tebe riješim, s drugima mogu što hoću'. I riješio me se

Nije dugo trebalo za odgovor predsjednika Hajduka. Puno toga događalo se posljednjih šest mjeseci, kako na klupskoj razini u kontekstu napretka, tako i u zatajenju odnosa kluba s Poljuda i Mije Caktaša, koji je isključen iz prve momčadi bez da je javnost znala o čemu se konkretno radi.

Lukša Jakobušić je u razgovoru za Dalmatinski Portal iznio svoju stranu priče.

-  Na opciju transfera Mije Caktaša odlučili smo se nakon što je igrač jasno iskomunicirao prema sportskom direktoru i meni kako ne želi više ostati u Hajduku i Splitu. Naravno, cilj nam je bio da vratimo dio ulaganja, ali njegov agent je inzistirao da Mijo ode iz Hajduka bez odštete, što se na koncu i dogodilo. Znate kako se kaže: ne možeš birati karte koje dobiješ, ali možeš način na koji igraš - rekao je Jakobušić pa dodao:

- Mijo Caktaš je bivši kapetan, jedan od boljih igrača i jedan od najboljih strijelaca. Međutim, mislim da ovakvim istupom ne utjelovljuje vrijednosti koje kapetan Hajduka treba imati. Kad god Hajduku malo krene pojavi se netko tko ga gura u zonu nestabilnosti i neuspješnosti. Bit će toga još.

lukša jakobušić

Za kraj se osvrnuo na nadolazeće vrijeme. Odlaskom Caktaša rad kluba nije stao i u tjednu kada kreću novi sezoni u HNL-u još je puno posla.

- Prijelazni rok traje, počinje sezona ovaj tjedan, stavili smo ispred sebe jasne ciljeve, a imamo i izazov s COVID-om i prisustvom navijača na stadionu. To su nam trenutni fokusi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu