Obavijesti

Sport

Komentari 13

Jakobušić i Nikoličius sastali se s gazdom Torina zbog Vuškovića

Jakobušić i Nikoličius sastali se s gazdom Torina zbog Vuškovića

Iz izvora bliskih Torinu, saznali smo kako je delegacija Hajduka bila na utakmici između Verone i Torina, gdje su se sastali s predsjednikom Torina Urbanom Cairom. Ipak, prijelazni rok počinje tek u srpnju

VIDEO

Polako se raspliću detalji potencijalnog transfera mlade Hajdukove zvijezde Marija Vuškovića (19) u Torino

Iz izvora bliskih Torinu, saznali smo kako je delegacija Hajduka bila na utakmici između Verone i Torina, gdje su se sastali s predsjednikom Torina Urbanom Cairom, kako bi pokušali dogovoriti ono što nisu uspjeli ove zime. 

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Mije Caktaša s drugom momčadi Hajduka

Pokretanje videa...

Caktaš s 2. momčadi Hajduka 00:29

No, iako su talijanski mediji pisali da je u razgovorima s Cairom bio sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius, saznajemo kako je s njim bio i predsjednik Lukša Jakobušić. Obojica su, nakon Hajdukove utakmice u Varaždinu, krenula prema Veroni, na unaprijed dogovoreni sastanak.

Podsjetimo, Torino je ove zime bio zainteresiran za Vuškovića, kao i još dva kluba iz Serie A, čija imena tad nisu otkrivena. 

UEFA Europsko U21 prvenstvo, Hrvatska - Švicarska

Torino je zimus nudio tri milijuna eura u dvije rate, što je predsjednik Hajduka odbio. U svom zadnjem istupu, Jakobušić je kazao kako je ovog ljeta prodaja Vuškovića moguća, prije svega zbog financijskih razloga i minusa u Hajdukovoj blagajni, pa je vjerojatno razlog sastanka i bio taj što Torino i dalje ne krije svoju želju.

Ono što bi se u cijeloj priči moglo ispriječiti, jest pozicija Torina na ljestvici. Naime, ako se dogodi da Torino ispadne u Serie B, onda od cijelog posla neće biti ništa. Niti će Torino kupovati, niti bi Vušković htio igrati u drugom razredu talijanskog nogometa.

Susret Hrvatske i Engleske na Europskom U21 prvenstvu

Nisu slučajno Jakobušić i Nikoličius odabrali upravo utakmicu u Veroni. Trener Verone je Ivan Jurić, a tamo igra i Nikola Kalinić (33), za kojega je poznato da karijeru jednog dana želi okončati u dresu Hajduka, u kojem je i započeo karijeru.

Iako nemamo potvrdu, da su se Nikoličius i Jakobušić sastali s Jurićem i Kalinićem, na to možemo računati kao na posve sigurno... Izvjesno je da su se sastali, a sve ostalo je u sferi spekulacija.

U ovom trenutku je Hajduku primarno prodati Vuškovića, a sve ostalo - kad za to dođe vrijeme. Prijelazni rok počinje tek u sedmom mjesecu i vodstvo Hajduka sigurno neće još dogovarati nikakve prodaje i potpisivati predugovore.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener