Sport

Komentari 13

Jakobušić i Nikoličius sastali se s gazdom Torina zbog Vuškovića

Jakobušić i Nikoličius sastali se s gazdom Torina zbog Vuškovića

Iz izvora bliskih Torinu, saznali smo kako je delegacija Hajduka bila na utakmici između Verone i Torina, gdje su se sastali s predsjednikom Torina Urbanom Cairom. Ipak, prijelazni rok počinje tek u srpnju

Polako se raspliću detalji potencijalnog transfera mlade Hajdukove zvijezde Marija Vuškovića (19) u Torino

Iz izvora bliskih Torinu, saznali smo kako je delegacija Hajduka bila na utakmici između Verone i Torina, gdje su se sastali s predsjednikom Torina Urbanom Cairom, kako bi pokušali dogovoriti ono što nisu uspjeli ove zime. 

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Mije Caktaša s drugom momčadi Hajduka

No, iako su talijanski mediji pisali da je u razgovorima s Cairom bio sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius, saznajemo kako je s njim bio i predsjednik Lukša Jakobušić. Obojica su, nakon Hajdukove utakmice u Varaždinu, krenula prema Veroni, na unaprijed dogovoreni sastanak.

Podsjetimo, Torino je ove zime bio zainteresiran za Vuškovića, kao i još dva kluba iz Serie A, čija imena tad nisu otkrivena. 

UEFA Europsko U21 prvenstvo, Hrvatska - Švicarska

Torino je zimus nudio tri milijuna eura u dvije rate, što je predsjednik Hajduka odbio. U svom zadnjem istupu, Jakobušić je kazao kako je ovog ljeta prodaja Vuškovića moguća, prije svega zbog financijskih razloga i minusa u Hajdukovoj blagajni, pa je vjerojatno razlog sastanka i bio taj što Torino i dalje ne krije svoju želju.

Ono što bi se u cijeloj priči moglo ispriječiti, jest pozicija Torina na ljestvici. Naime, ako se dogodi da Torino ispadne u Serie B, onda od cijelog posla neće biti ništa. Niti će Torino kupovati, niti bi Vušković htio igrati u drugom razredu talijanskog nogometa.

Susret Hrvatske i Engleske na Europskom U21 prvenstvu

Nisu slučajno Jakobušić i Nikoličius odabrali upravo utakmicu u Veroni. Trener Verone je Ivan Jurić, a tamo igra i Nikola Kalinić (33), za kojega je poznato da karijeru jednog dana želi okončati u dresu Hajduka, u kojem je i započeo karijeru.

Iako nemamo potvrdu, da su se Nikoličius i Jakobušić sastali s Jurićem i Kalinićem, na to možemo računati kao na posve sigurno... Izvjesno je da su se sastali, a sve ostalo je u sferi spekulacija.

U ovom trenutku je Hajduku primarno prodati Vuškovića, a sve ostalo - kad za to dođe vrijeme. Prijelazni rok počinje tek u sedmom mjesecu i vodstvo Hajduka sigurno neće još dogovarati nikakve prodaje i potpisivati predugovore.

Najčitaniji članci