Sport

Komentari 213

Jakobušić: Za neke šok, ali to je realnost! Vjerujem u ove ljude...

Jakobušić: Za neke šok, ali to je realnost! Vjerujem u ove ljude...

Predsjednik Hajduka nije osjetio potrebu ispričati se navijačima nakon ispadanja u Kazahstanu. Kaže kako će tek sada zapeti još jače i kako će na kraju sve biti dobro

Hajduk se opet blamirao u Europi, kazahstanski Tobol u uzvratu je drugog pretkola Konferencijske lige pobijedio 4-1 nakon produžetaka i Splićane izbacio iz natjecanja već na prvoj prepreci, a navijači su šokirani.

Predsjednik Lukša Jakobušić svjestan je toga pa je usred noći medijima poslao poruku u kojoj brani ljude na pozicijama pa od ekspresne smjene Jensa Gustafssona neće biti ništa. Put je tek započeo.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ovo mnogi s pravom doživljavaju kao šok, a moguće je da je to naša trenutna realnost", napisao je Jakobušić, očito ne osjetivši potrebu da se ispriča zbog debakla u Kazahstanu.

Vjeruje da sezona unatoč svemu može biti uspješna.

"Ovo je proces. Prvi cilj nismo ostvarili, međutim tek sad ne posustajemo nego zapinjemo još jače. Vjerujem u ove ljude u klubu koji su s nama na ovom putu. Na kraju će sve biti dobro", uvjerava Jakobušić.

Hajduk ostaje bez financijskog kolača u Europi i drugi put u tri godine leti protiv momčadi koju je morao proći i bez Marka Livaje, drugi put nakon što je prvu utakmicu pobijedio 2-0. Ni prvenstvo nije počelo bajno, za vrhom "bili" već zaostaju pet bodova, ali Jakobušić smatra kako će sve završiti dobro.