Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Janković: Zabrinuta sam zbog bolesti moje majke

U Dubaiju je ispala u 2. kolu od Kaije Kanepi, a na velikom turniru u Indian Wellsu završila je nastup već u prvom odigranom meču, u 2. kolu

REUTERS
Foto: REUTERS
0 komentara

Srpska tenisačica Jelena Janković ponudila je na svom blogu razloge slabijih igara i rezultata u ovoj sezoni. Prošlu sezonu završila je na prvom mjestu WTA ljestvice, međutim, ove sezone za nju nema velikih rezultata i uspjeha. Na Australian Openu je ispala već u osmini finala, u Parizu u polufinalu, a na posljednja dva turnira je još više podbacila. U Dubaiju je ispala u 2. kolu od Kaije Kanepi, a na velikom turniru u Indian Wellsu završila je nastup već u prvom odigranom meču, u 2. kolu protiv mlade Ruskinje Anastasije Pavljučenkove koja je, doduše, nakon toga dogurala do polufinala. Janković se povjerila čitateljima njezina bloga da su obiteljski problemi osnovni razlog pada u karijeri. Konkretno, bolest majke Snežane. Iako nije navela o čemu se točno radi, Press Online saznaje da gospođa Janković ima problema sa srcem i visokim tlakom.
- Vrlo sam zabrinuta za svoju majku, ne osjeća se najbolje. To se odražava i na moj tenis jer smo nas dvije jako povezane. Posljednjih noći nisam spavala puno, tek po nekoliko sati, jer sam željela biti uz majku, ako joj bilo što zatreba. Svi se mi tenisači ponekad suočavamo s krizom u igri, ali to je samo igra. Ima mnogo važnijih stvari, a to su vama bliske osobe i one koje jako volite. Nadam se da će majka biti bolje i to je ono što u ovom trenutku najviše želim i za što najviše brinem. A moja bolja igra, nadam se, može doći zajedno sa tim - napisala je, između ostaloga, Jelena Janković.Najavila je da će uskoro angažirati novog kondicijskog trenera.
- Za novu sezonu pripremala sam se po novom receptu, ali to nije urodilo plodom. Prošlu sezonu sam završila sjajno, te sam se nadala da ću u ovoj sezoni još napredovati, a osjećam kao da sam umjesto toga pala za nekoliko razina. Moja igra pati, izgubila sam samopouzdanje. Zbog toga uvodim promjene, a jedna od njih će biti novi kondicijski trener.

Naši partneri pišu
Message