Obavijesti

Sport

Komentari 3

Jastrebarsko dočekalo zlatnog jaskanskog zeta J. Glasnovića

Jastrebarsko dočekalo zlatnog jaskanskog zeta J. Glasnovića
6

Bila mi je čast trenirati s olimpijskim pobjednikom, a eto i meni se posrećilo da to postanem, zahvalio se Glasnović obitelji Cernogoraz na dočeku u Jastrebarskom

VIDEO

Grad Jastrebarsko organizirao je u petak na večer na središnjem jaskanskom trgu slavljeničko druženje s olimpijskim pobjednikom u trapu Josipom Glasnovićem.

Gradonačelnik Zvonimir Novosel pritom je Glasnoviću uručio ček na 20.000 kuna poručivši kako je proslava upriličena jer Josipov sjajan uspjeh na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru to svakako zavrjeđuje. 

Pokretanje videa...

01:36

- Tek treba vidjeti u čemu sve Jastrebarsko može pomoći u daljnjem razvoju karijere olimpijskom pobjedniku Glasnoviću. Ovo je prva promocija tog sjajnog sportaša u ovom gradu, iako su iza njega mnogobrojna najsjajnija odličja, međutim čim prođe proslava i slegnu se dojmovi sjest ćemo i dogovoriti daljnju suradnju. Trap kao sportska disciplina nije ovdje razvijena, ali lovstvo i pucanje na glinene golubove jesu i mislim da je Grad Jastrebarsko sada u prilici da planira streljanu i druge uvjete kako Glaasnoviću tako i svima koji će slijediti njegov primjer - rekao je Novosel.

Glasnović se zahvalio na prekrasnom dočeku kazavši kako se nada da će u vezi uvjeta za bavljenje njegovom disciplinom ubuduće "stvari ići na bolje, te da vjeruje da bi se "moglo i trebalo dogoditi da Jastrebarsko dobije jednu lijepu streljanu".

Glasnović je dodao kako se za olimpijske igre pripremao u Novigradu na privatnoj streljani obitelji Cernogoraz

- Bila mi je čast trenirati s olimpijskim pobjednikom, a eto i meni se posrećilo da to postanem - kazao je Josip koji je olimpijsku medalju posvetio supruzi Ani i kćerkici Pauli.

Poslao je Glasnović i poruku mladim sportašima, da svatko u svom sportu vrijedno treniraju "pa ćete i vi jednog dana, kao i ja, doći na veliko postolje". Dodao je i da je vjernik i da smatra da mu je u sportskom uspjehu pomogao i Bog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...