Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Javio se iz središta nereda u Marseilleu, hladan kao špricer

Kao što možete vidjeti, tučnjava je eskalirala i preselila se iz luke na ulice, mirnim glasom objasnio je engleski novinar, a iza njegovih leđa - krš i lom...

Foto: Twitter
13 komentara

Dok se engleski navijači povlače pred napadima ruskih huliganskih horda, on stoji na prvoj crti i profesionalno odrađuje svoj posao. Iza njegovih leđa krš i lom, huligani bacaju boce i kamenje, a on mirnim glasom objašnjava što se događa.

David Chater (63) jedan je od najboljih britanskih novinara, dopisnik je ITN-a, Sky Newsa i Al Jazeere, a javio se usred nereda u Marseilleu, tijekom tučnjave ruskih i engleskih huligana, a njegovo javljanje uživo ubrzo je postalo viralni hit.

- Kao što možete vidjeti, tučnjava je eskalirala i preselila se iz luke na ulice, iza područja gdje se nalazi policija - mirno je objasnio engleski novinar.

Ruski huligani su strah i trepet na Euru od prvog dana. Napadaju engleske navijače u Marseilleu gdje su njihove reprezentacije u istoj skupini. Uefa je uvjetno izbacila Rusiju s Eura što znači kako će kod prvog sljedećeg incidenta ruskih navijača unutar stadiona aktivirati odluku te suspendirati Rusiju.

Tema: Europsko nogometno prvenstvo: Francuska 2016.

Message