Obavijesti

Sport

Komentari 78

Rakitić: Iznad svih - Hrvatska! Spavao sam u dresu 'vatrenih'

Rakitić: Iznad svih - Hrvatska! Spavao sam u dresu 'vatrenih'
3

Sjećam se kada je otac bratu i meni otvorio kutiju u kojoj su bila dva dresa s hrvatskim kockicama, emotivno je započeo svoju objavu na Instagramu o hrvatskoj reprezentaciji Ivan Rakitić

Ivan Rakitić nije došao na okupljanje reprezentacije za dvije se rujanske kvalifikacijske utakmice. Nije se osjećao fokusiranim zadnjih dana prijelaznog roka.

Izazvala je ta njegova odluka puno polemike, propitkivanja o njegovoj budućnosti među "vatrenima", ali u srijedu je porukom na Instagramu jasno dao do znanja: nema riječi o oproštaju!

Veznjak se oglasio putem društvenih mreža. Na Instagramu je podijelio nekoliko fotografija iz djetinjstva uz emotivne poruke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Sjećam se kada je otac bratu i meni otvorio kutiju u kojoj su bila dva dresa s hrvatskim kockicama. Danima smo samo u njima išli u školu, po deset dana bi samo njih nosili, ništa drugo nismo htjeli, čak bismo i spavali u tim dresovima - piše u objavi koju je Rakitić podijelio na svom Instagram storyju.

Radi se o dijelu dirljive ispovijesti za portal The Players Tribune koju u cijelosti možete pročitati OVDJE.

Ubrzo zatim je objavio još tri poruke u kojima objašnjava zbog čega je, iako rođen u Švicarskoj, odabrao nositi hrvatski dres, a potom je podijelio i podatke koji podsjećaju na to da je prošle sezone bio među petoricom elitnih igrača koji su odigrali najviše utakmica.

U temu Rakitićeva neigranja u rujanskim utakmicama upetljali su se i drugi igrači kao Borna Barišić, Luka Modrić, zatim i sam izbornik Zlatko Dalić, a na kraju se oglasio i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Na izborniku i njemu je da poslije ove utakmice sjednu i razgovaraju. Svaki igrač je dobrodošao, hrvatska reprezentacija ima svoje regule, a Rakitića ćemo gledati na Europskom prvenstvu. Mislim da će igrati dobru rolu i sigurno se naći s izbornikom - rekao je Šuker, a s njim se složio  i Zlatko Dalić.

- Podržavam Šukera u tom razmišljanju i akciji - kaže izbornik.

Pokretanje videa ...