Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
115 komentara

Je li Slaven Bilić kukavica ili je J. Šimunić zločesta neznalica?

Tko je u pravu? Bivši izbornik Slaven Bilić ili Josip Šimunić koji Bilića optužuje da nije imao hrabrosti napasti Talijane i Španjolce? Joe smatra da smo morali proći...

Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Joe Šimunić nakon ispadanja Hrvatske s Eura okomio se na Slavena Bilića. Rekao je kako ga je izbornik ponizio kao čovjeka, kako nije ni pričao s njim, a ostavio ga je na klupi. Dodao je kako su priče o sucima i zakinutoj Hrvatskoj samo Bilićevi alibiji. 

- Pravi je razlog ispadanja Bilićev kukavičluk. On nije imao hrabrosti napasti Talijane i Španjolce. Morali smo proći samo da smo imali boljeg i hrabrijeg trenera - rekao je Šimunić.

Nije se dugo čekalo na odgovor Slavena Bilića koji je preuzeo klupu moskovskog Lokomotiva. 

- Pričao sam sa Šimunićem četiri puta. To mi je kućni odgoj, da s ljudima budem iskren. Onaj tko kaže da smo igrali kukavički ili nema pojma o nogometu ili je zločest prema svima u reprezentaciji - odgovorio je Šimunićeve tvrdnje Slaven.

Tko je po vama u pravu? Joe Šimunić koji tvrdi da smo trebali preuzeti više rizika i napasti Talijane i Španjolce ili Slaven Bilić koji si je nakon završetka mandata dao "peticu" za vrijeme provedeno na izborničkoj klupi?

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message