Sport

Komentari 8

Jedina na terenu: Brazilska odbojkašica igrala s maskom!

Jedina na terenu: Brazilska odbojkašica igrala s maskom!

Poslovicom da opreza nikad dosta vodi se brazilska odbojkašica Macris koja je utakmicu Lige nacija protiv Kanade igrala s maskom. Nitko drugi osim nije bio pod dodatnom zaštitom

Španjolci su probali kroz rukometno prvenstvo, ali odmah su shvatili da je to nezdravije od same korone. Da maskama jednostavno nema mjesta na licima sportaša tijekom utakmica. 

Međutim, brazilska odbojkašica Macris Fernanda Silva Carneiro misli suprotno. Pa je utakmicu odbojkaške Lige nacija protiv Kanade igrala s maskom. Jedina na terenu!

Za razliku od rukometa koji je kontaktni sport, Carneiro nije imala problema sa samom maskom dok je utakmica trajala, kao što su to imali rukometaši Ademara i Sinfina prošlog listopada.

- Ne možeš kontrolirati tu masku. Spusti se ispod nosa ili usta, a onda te sudac opomene i moraš je podići. Meni je čak prešla i preko očiju, nisam vidio ništa. Igrači su tražili izmjenu nakon sedam-osam minuta jer nisu mogli disati. Utakmica se prekidala po pet-šest puta jer su maske pucale i igrači su morali izvan igre kako bi dobili novu masku. Odmah u prvom napadu to se dogodilo. Ja sam u džepu nosio rezervnu, ali razbio se tempo utakmice i sve se oteglo. Ma... Bolje je ne igrati uopće nego ovako - opisivao je novi golman PPD Zagreba i hrvatske reprezentacije Dino Slavić.

Naravno da se više nije ponovilo... 

Video možete pogledati OVDJE.

 

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Najčitaniji članci