Obavijesti

Sport

Komentari 8

Jedina na terenu: Brazilska odbojkašica igrala s maskom!

Jedina na terenu: Brazilska odbojkašica igrala s maskom!

Poslovicom da opreza nikad dosta vodi se brazilska odbojkašica Macris koja je utakmicu Lige nacija protiv Kanade igrala s maskom. Nitko drugi osim nije bio pod dodatnom zaštitom

VIDEO

Španjolci su probali kroz rukometno prvenstvo, ali odmah su shvatili da je to nezdravije od same korone. Da maskama jednostavno nema mjesta na licima sportaša tijekom utakmica. 

Međutim, brazilska odbojkašica Macris Fernanda Silva Carneiro misli suprotno. Pa je utakmicu odbojkaške Lige nacija protiv Kanade igrala s maskom. Jedina na terenu!

Za razliku od rukometa koji je kontaktni sport, Carneiro nije imala problema sa samom maskom dok je utakmica trajala, kao što su to imali rukometaši Ademara i Sinfina prošlog listopada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Uh, bit će borbe: Hrvatska u Tallinnu na Francuze i Nijemce
Uh, bit će borbe: Hrvatska u Tallinnu na Francuze i Nijemce

- Ne možeš kontrolirati tu masku. Spusti se ispod nosa ili usta, a onda te sudac opomene i moraš je podići. Meni je čak prešla i preko očiju, nisam vidio ništa. Igrači su tražili izmjenu nakon sedam-osam minuta jer nisu mogli disati. Utakmica se prekidala po pet-šest puta jer su maske pucale i igrači su morali izvan igre kako bi dobili novu masku. Odmah u prvom napadu to se dogodilo. Ja sam u džepu nosio rezervnu, ali razbio se tempo utakmice i sve se oteglo. Ma... Bolje je ne igrati uopće nego ovako - opisivao je novi golman PPD Zagreba i hrvatske reprezentacije Dino Slavić.

Naravno da se više nije ponovilo... 

Video možete pogledati OVDJE.

 

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića