Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Jedini njihov udarac je bio gol. A mi nemamo nikakvu energiju'

'Jedini njihov udarac je bio gol. A mi nemamo nikakvu energiju'

Treba se dignuti. Treba biti bolji u duelu, imati bolju kombinatoriku, snalaziti se u prostoru i biti efikasniji u završnici. Nema sada žaljenja, treba se dignuti...

VIDEO

Prije 20 dana Rijeka je slavila osvajanje Kupa nakon pobjede nad Lokomotivom (1-0). Bio je to susret u kojem su Lokosi dominirali, a Riječani zabili preko Tibora Halilovića. Ove dvije momčadi su se susrele u sklopu drugog kola HNL-a, a situacija je bila kao tada, samo obrnuta. Uz to je i strijelac odlučujućeg gola bio Halilović (1-0).

Viceprvak je bio oslabljen za nekoliko igrača koji se nalaze u samoizolaciji pa je trener Goran Tomić u prvih 11 stavio jedino ono što je imao, a na klupi su bili i neki juniori. Uz to mu je otišlo jako puno stožernih igrača i morao je nešto iskemijati. Iskemijao je pobjedu.

Zagreb: Lokomotiva i Rijeka sastali se u 2. kolu HT Prve lige

Rijeka je bila bolja kroz cijeli susret, promašila brojne prilike, a čak je i Antonio Čolak obranio udarac svome suigraču. Štefuljov pokušaj išao je prema golu, a Čolak je u istom trenutku išao prema golu i spriječio loptu da uđe u mrežu. Domaćini su imali samo jednu priliku preko Dine Halilovića, a to je na kraju i odlučilo pobjednika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Razumljivo, Simon Rožman je bio ljutit na svoje igrače.

- Jedini njihov udarac je bio gol. Ne snalazimo se kako bismo trebali, nema nikakve energije na terenu. Žao mi je zbog bodova, ali sam sadržaj nije bio na nekoj visokoj razini. Imali smo još i puno prilika, izbijali su nam loptu s crte… Nismo zadovoljni. Ovdje je uvijek teško igrati, ne znam zašto, ali tako je - kaže Rožman.

Zagreb: Lokomotiva i Rijeka sastali se u 2. kolu HT Prve lige

U odnosu na finale otprije 20 dana, Rožman je imao skoro identičan kadar. No najveći je problem što Rijeka nije dobila još nijedno pojačanje, a svakome je jasno da im je itekako potrebno. 

- Treba se dignuti. Treba biti bolji u duelu, imati bolju kombinatoriku, snalaziti se u prostoru i biti efikasniji u završnici. Nema sada žaljenja, treba se dignuti i iduću utakmicu odigrati bolje - poručio je slovenski trener.

Zagreb: Lokomotiva i Rijeka sastali se u 2. kolu HT Prve lige

Tragičar susreta sigurno je Sterling Yateke kojeg je Krunoslav Hendija izludio sa svojim obranama. Iznenada je dobio priliku postati jedinica nakon odlaska Ive Grbića i itekako pokazao da će Tomić moći računati na njega. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener