Obavijesti

Sport

Komentari 4

Jelavić: Ne smijemo propustiti još jedno veliko natjecanje...

Jelavić: Ne smijemo propustiti još jedno veliko natjecanje...
1

Naravno da očekujem mjesto u reprezentaciji jer sam u dobroj formi i zabio sam nekoliko golova u posljednje vrijeme, rekao je Nikica Jelavić za škotske medije

VIDEO

Nikica Jelavić izaziva zanimanje škotskih medija čak i kad je na pripremama s hrvatskom reprezentacijom. Daily Record tako prenosi njegove izjave o prednosti Rangersa nad Celticom, ali i o dodatnim kvalifikacijama za Euro.

Rangers je na krilima našeg napadača došao do velikih 12 bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala koji, istina, ima jednu odigranu utakmicu manje.

- Presretan sam. Igram dobro, baš kao i momčad. Zabijamo u svakoj utakmici. Naravno, sada trebamo zadržati prvo mjesto, a 12 bodova prednosti nad Celticom bi trebalo biti dovoljno za to - rekao je Jelavić koji je s dva pogotka prošli vikend predvodio Rangers do pobjede protiv Dundee Uniteda (3-1).

Ukupno na kontu ima devet prvenstvenih pogodaka ove sezone i dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca škotske Premierlige. Dobra forma mu daje nadu da će imati značajnu ulogu i u predstojeća dva ogleda hrvatske reprezentacije protiv Turske u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naravno da očekujem mjesto u momčadi jer sam u dobroj formi i zabio sam nekoliko golova u posljednje vrijeme. Ali ne odlučujem ja nego izbornik i što god on kaže, ja ću poslušati i prihvatiti. Znamo da će biti teško, ali ne smijemo propustiti još jedno veliko natjecanje - zaključio je Jelavić.

Podsjetimo, naši nogometaši prvu utakmicu protiv Turaka igraju u petak u Istanbulu, a uzvrat je četiri dana kasnije u Zagrebu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića