Obavijesti

Sport

Komentari 79

Jelavić poslao jasnu poruku: Zbog Rijeke je odbio i - Dinamo

Jelavić poslao jasnu poruku: Zbog Rijeke je odbio i - Dinamo
1

Nikica je, čini se, uvjeren kako do naslova prvaka hrvatske može stići u 'bijelom' dresu pa tako novilist.hr piše da je bivši hrvatski reprezentativac odbio i zagrebački Dinamo prošli tjedan

VIDEO

Rijeka je i dalje u pregovorima s Nikicom Jelavićem (31) koji bi trebao uskoro stići u Albufeiru te potpisati ugovor, a potom i započeti pripreme s Rijekom.

Čelnici aktualnog HNL lidera užurbano rade na angažmanu stasitog napadača gdje najveću prepreku oko ostvarenja bombastičnog transfera čini financijska konstrukcija.

Jasno je da Rijeka ne može platiti igrača poput kineskog drugoligaša Beijinga Renhea, no sportski motiv je ono što ovu priču čini realnom. Nikica želi osvojiti prvenstvo Hrvatske po prvi put u karijeri.

Uvjeren je kako to može učiniti u 'bijelom' dresu pa tako novilist.hr piše da je bivši hrvatski reprezentativac odbio i zagrebački Dinamo prošli tjedan!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako još nisu poznati svi detalji gdje je taj posao zapeo, Jelavić je navodno postao slobodan igrač nakon što je sve raščistio s Kinezima. Stoga, danas može birati u čijem će dresu loviti svoju prvu domaću titulu.

Trenutno, klub s Rujevice vodi u toj utrci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića