Obavijesti

Sport

Komentari 150

Jeličić: Dinamo - Lokomotiva? Pa neću komentirati treninge

Jeličić: Dinamo - Lokomotiva? Pa neću komentirati treninge

U ugovoru mi ne piše da moram analizirati treninge... Deplasirano je pričati o toj utakmici ako znamo da je 128 igrača prelazilo iz jednog kluba u drugi, kaže Joško Jeličić o bratskom derbiju

VIDEO

Dinamo je nakon 16. kola HNS-a pobjegao 12 bodova drugom i 14 prvaku Rijeci. I dok su Rijeka i Osijek kiksali, Hajduk je s novim trenerom Željkom Kopićem pobijedio Istru s 3:1.

No, fascinantan je podatak da je Hajduk u 16 kola primio 20 golova, od čega čak 17 u drugom poluvremenu!?

"Taj podatak govori sam za sebe, analiziramo ga psihološki, taktički i kondicijski, napravit ćemo sve da omogućimo veću stabilnost", rekao je Kopić u HTV-ovoj emisiji Stadion, pa opisao svoj prvi tjedan:

"U tjedan dana nisam htio poremetiti ono što momčad ima, svu kvalitetu, bilo bi kontraproduktivno. S vremenom ćemo procijeniti hoćemo li mijenjati sustav, ali prioritet je da grupa bude homogena s jasnim obvezama svakoga."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A Joško Jeličić ovako je analizirao bijele:

"Ne sumnjam u njegovu stručnost, studioznost, u svim klubovima njegova je momčad imala prepoznatljivu igru, uravnoteženost, ali važno je i koliko će biti mentalno spreman za takvu sredinu. Dok su mu igrači mentalno potunuli i najvažnije je kako će pomiriti ambicije rezultata i kvalitete u svlačionici, nagomilane probleme. Prije svega trebaju mu kvalitetne zimske pripreme i prijelazni rok. Hajduk je kondicijski vrlo upitan, ako su tempirali formu za europske utakmice, to je sad došlo na naplatu. Kod njega momčad igra visoki presing, a oni nisu fizički spremni. I kad se ispušu, dolaze do izražaja boljke obrane."

"Hajduk je naznačio kako bi želio igrati, naravno da ne može tako 90 minuta, ali jasne su bile smjernice da Said napada središnjeg stopera, a Erceg i Hamza zatvaraju bočni prosor i zabadaju se, Bašić i Radošević pritiskali su vezne..."

"Istra je kao momčad dobro strukturirana, jaki su u duelu, imaju brzih igrača, ali kad većina nisu plaćeni 5-6 mjeseci, teko je pričati o profesionalizmu i koncentraciji."

Rijeka je kiksala s Interom...

"Nisam vidio probleme u igri, vitalne situacije. Intenzitet, agresivnost, statistika... nevjerojatno je. Ali Rijeka plaća danak odlaska trojice ponajboljih Andrijaševića, Ristovkog i Bezjaka, te vraćanja Vešovića u zadnju liniju, nedostaje taj broj centrašuteva. A imali su 18 kornera bez ijednog udarca. Malo tu trener može utjecati... Također, igraju Europu, troše se, Matjaž je sam rekao da Pavičić nije igrao zbog toga, a lijeva strana ionako ne funkcionira prema naprijed."

"Inter se jako digrao, ranije bi gubio ovakve utakmice na neki kiks. A Andrić me opet fascinira, Punčec mu se vješao na leđa kao djeca, on je zadržavao loptu, dobivao duele...

Jeličić je nahvalio Cibaliju i njezina golmana Šubarića, a zagrebački "derbi" Dinama i Lokomotive ovako je prokomentirao:

"U ugovoru mi ne piše da moram analizirati treninge... Deplasirano je pričati o toj utakmici ako znamo da je 128 igrača prelazilo iz jednog kluba u drugi, od 27 utakmica Dinamo ima 26 pobjeda, s tim da je Lokomotiva najčešće među pet vodećih u ligi. Svi su uspjeli dobiti Dinamo osim Lokomotive. Pametnom dovoljno..."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram