Obavijesti

Sport

Komentari 109

Jeličić oprao političare: Vi sve ovo niste ni najmanje zaslužili

Jeličić oprao političare: Vi sve ovo niste ni najmanje zaslužili
1

PORUKA ZA POLITIČARE Onima koji će ovo koristiti kako bi promovirali sebe, poručujem da to ne zaslužuju! Zahvaljujući njima, najsiromašjija smo zemlja Europske unije, oštar je bio Joško Jeličić

VIDEO

Miješaju mi se tuga i ponos, teško mi je. Još sam vidio i sinove kako plaču na stadionu, rekao je Joško Jeličić nakon 4-2 poraza od Francuske u finalu Svjetskog prvenstva.

Hrvatska je izgubila u junačkoj borbi na Lužnjikiju, ali napravila je nešto puno važnije, nešto što niti jedan političar nije uspio - ujedinila je narod. Baš je za političare poruku imao Joško Jeličić, koji nije štedio ni predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

- Ove suze igrača teško je gledati, ovi momci dali su sve, zadnji atom snage. Ujedinili smo se kao narod na ovom SP-u, bolji smo ljudi. Zahvaljujući ovim momcima, koji su nam to omogućili svojom žrtvom i patnjom. Onima koji će ovo koristiti kako bi promovirali sebe, poručujem da to ne zaslužuju! Zahvaljujući njima, najsiromašjija smo zemlja Europske unije - rekao je Joško i oprao političare.

Na dodjeli medalja hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović spustila se na teren te po jakom pljusku, bez kišobrana, izgrlila sve hrvatske i francuske igrače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Šteta što je padala kiša, inače bi vjerojatno i sakupljači lopti dobili poljubac - rekao je Joško Jeličić u emisiji na HRT-u.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske