Obavijesti

Sport

Komentari 0

Jerko Leko: Ozljeda je prošlost, sve ide na bolje

Jerko Leko: Ozljeda je prošlost, sve ide na bolje
3

Hrvatski reprezentativni veznjak je u domaćem porazu 2-3 svoje momčadi zabio drugi gol, a dobio je i žuti karton u 44. minuti utakmice

VIDEO

Vratar Marseillea Mandanda uspio je "boksati" loptu nakon slobodnog udarca u 64. minuti. Odbila se do Jerka Leke, koji je brzo reagirao i lijepim lobom prebacio protivničkoga golmana. Lopta se zakoprcala u mreži i bilo je 2-2 na stadionu Louis II. Leko ne zabija puno golova, ali činilo se da će ovaj biti posebno vrijedan. No osam minuta prije kraja takav je rasplet spriječio najbolji napadač Marseillea Djibril Cisse. Zabio je za konačnih 3-2, rezultat koji je Marseille vratio na treće mjesto Le Championnata.
Konačni rezultat bio je treće vodstvo Marseillea na utakmici. Sjajni mladi veznjak Samir Nasri pogodio je u 28. minuti za 1-0 i to je vodstvo trajalo do 11. minute nastavka. A onda je golom Ignacia Gonzaleza počelo "ludih" osam minuta. Prvo je Urugvajac izjednačio na 1-1, no samo pet minuta kasnije novo vodstvo gostima donio je nigerijski branič Taiwo. Osmominutnu golijadu u 64. minuti zaključio je naš Leko.
Ovim porazom, u kojem nije sudjelovao zbog kartona suspendirani Nikola Pokrivač, Monaco je ostao na 14. mjestu ljestvice francuskog prvenstva. Tri kola prije kraja Monaco je pet bodova udaljen od onih koji će napustiti 1. ligu.
- Sviđa mi se gol, bio je jako lijep. Izgleda da nastavljam s prosjekom, budući da sam i prošle godine postigao jedan gol - rekao je Leko, pa dodao:
- Žao mi je što nije ostalo 2:2. Odigrali smo najbolju utakmicu sezone, a Marseille nam je zabio pobjednički gol nakon prekršaja na našem igraču.
Jerko je otkrio kako je ozljeda za njega prošlost:
- Nakon ozljede koju sam imao osjećam se puno bolje. Potpuno sam spreman i tempiram formu za Euro, rekao je uz smijeh naš vezni igrač.
- Šalim se, naravno, ali ispada da ću baš tada biti u najboljoj formi. Ova ozljeda kao da mi je pomogla, osvježio sam se i sad sam iz utakmice u utakmicu sve bolji.

Monaco - Marseille 2-3, Valenciennes - Nancy 1-1

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'
DOMINIRAO U EGIPTU

Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'

Lovro Majer odigrao je dojmljivu utakmicu protiv Egipta, zabio i asistirao, bio i precizan u raspucavanju protiv Tunisa, a Aljoša Vojnović smatra kako bi bi mu izbornik morao ukazati povjerenje na Euru