Obavijesti

Sport

Komentari 25

Jokić u prvoj petorci NBA lige, LeBron James tek u trećoj...

Jokić u prvoj petorci NBA lige, LeBron James tek u trećoj...
1

U prvoj petorci su još Giannis Antetokounmpo, James Harden, Paul George i Stephen Curry, dok su se u drugoj našli Kawhi Leonard, Kevin Durant i Joel Embiid. Jedan glas za drugu petorku dobio je i Dončić

VIDEO

Nakon što su ranije odabrane obrambene petorke NBA lige, sada su objavljene i petorke s najboljim igračima.

Po prvi put se tu našao i srpski centar Nikola Jokić. Fantastičnim partijama u dresu Denver Nuggetsa zaradio je čak 411 bodova od maksimalnih petsto. Čak 59 stručnjaka od ukupnih stotinu smatralo je da Jokić zaslužuje biti u prvoj petorci lige, a čak dva igrača dobila su svih sto glasova za prvu petorku!

To su Giannis Antetokounmpo i James Harden. Ovaj dvojac bori se i za titulu najkorisnijeg igrača lige, a Grk je već triput bio u najboljim petorkama lige, dok se Harden tu našao čak šest puta.

Uz njih trojicu, prvu petorku upotpunili su i najbolji šuter u povijesti Stephen Curry i krilo Oklahome Paul George.

U drugoj petorci se našao centar Philadelphije Joel Embiid koji je vodio ljutu bitku s Jokićem. On je imao ukupno 375 bodova. Uz njega, tu su i dva fantastična krilna igrača - Kawhi Leonard i Kevin Durant, a na bekovskim su pozicijama Damian Lillard i Kyrie Irving.

Tek u trećoj petorci našao se dugogodišnji najbolji igrač lige LeBron James. Na centru je defenzivni gorostas Rudy Gobert iz Utah Jazza, bekovi su Russell Westbrook i Kemba Walker iz Oklahome, a peti igrač je Blake Griffin.

Bojan Bogdanović nije dobio nijedan glas, čak ni za treću momčad. a Luka Dončić dobio je jedan glas za drugu All-NBA postavu.

Zbog ovih selekcija neki bi igrači mogli dobiti velike povišice. Damian Lillard i Kemba Walker zbog ovog odabira mogu dobiti takozvani supermaksimalni ugovor, koji bi kod Lillarda iznosio 191 milijun dolara na četiri godine. Klay Thompson i Bradley Beal, bekovi Warriorsa, odnosno Wizardsa, neće moći dobiti taj ugovor ovog ljeta jer se nisu našli u odabiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba